Apabila kita sedang bercuti secara solo mahupun berkumpulan, pastinya hiburan yang anda carikan. Selain itu, peluang mendapat informasi tanpa batasan juga antara yang diperlukan. Walaubagaimanapun, kerisauan terhadap data yang tamat sebelum tiba masanya pastinya menghantaui mereka yang kerap melancong.

Walking
HYPE
‘Pembunuh’ Yang Datang Tanpa Diundang, Apa Yang Anda Perlu Tahu Tentang Kanser
Baca lagi →

Kalau yang kaki YouTube tu, jika sebelum ini anda selamba sahaja tonton video di YouTube, gaya anda enjoy mungkin sedikit terbatas. Begitu juga dengan kaki Netflix, sudah mempunyai masa yang lapang namun tak lepas pula nak tonton satu season Stranger Things kalau ada 10GB data ni.

Ha, mana-mana yang kaki live di Instagram, Facebook atau ehem, Bigo Live tu, anda pastinya idamkan internet yang pantas. Barulah tidak tesangkut atau terputus live anda nanti. Ditambah lagi dengan internet pada kelajuan tinggi, lancar sahaja untuk anda go live.

Yang kaki gamers pula, bolehlah Mobile Legends sampai ke pagi! Selepas itu pasti akan ada lebihan data. Nak buat apa lagi dengan data tambahan? Kita group chat pula dengan rakan-rakan. Anda tahu kan iOS 12 boleh group chat dengan 32 rakan anda yang lain? Meriah!

i0s 12

Apa? Anda guna iPhone tetapi belum update ke iOS 12? Saiz untuk update sekitar 1.7GB – 1.8GB. Ha, semasa langgan Cili Padilah masa paling terbaik untuk update iOS anda. Untuk pengguna Android pula, kalau sudah ada update untuk ke Android Pie, jangan tunggu lama-lama lekas update!

Ketika sedang bercuti, takkanlah anda tidak mahu hiburan? ‘Makan’ sahaja Cili Padi, barulah tidak pisang percutian anda. Ha, anda mesti tertanya-tanya kenapa apa kaitannya ‘Cili Padi’ dengan hiburan bukan?

Apa yang kami maksudkan dengan Internet Cili Padi adalah pelan internet terbaru daripada Digi yang akan membekalkan anda 10GB internet berkelajuan tinggi pada harga RM2! Jadi kerisauan untuk ‘terlebih guna data’ kini tiada lagi.

Digi

Bill Hader

Pelan add-on ini boleh dinikmati oleh pengguna prepaid Digi bila-bila masa sahaja. Nak buat apa dengan 10GB? Macam-macamlah boleh buat dengan 10GB ini sebenarnya.

Untuk membeli Cili Padi ini, anda hanya perlu memuat turun MyDigi App, membuat pembelian di link ini dan terus dapat 10GB data. Mudah kan?

Bila anda dah tahu tentang Cili Padi ini, barulah seronok untuk internet atau ‘membawang’ bersama rakan sampai ke pagi! Jom kita sama-sama Cili Padi dan chill.

BACAAN SETERUSNYA

© 2018 Vocket Media Sdn Bhd (1173405-W), a part of Media Prima Group