Baru-baru ini kecoh apabila seorang pemimpin terkenal menggunakan telefon dengan jenama Vertu. Daripada namanya sahaja iaitu Vertu Chevron Aster anda sudah tahu, telefon ini bakal menjadi pembelian buat orang berada berikutan gaya premium dan luxury yang dipamerkan.

Walking
HYPE
‘Pembunuh’ Yang Datang Tanpa Diundang, Apa Yang Anda Perlu Tahu Tentang Kanser
Baca lagi →

Untuk pengetahuan anda, Vertu merupakan telefon mewah yang dijual dengan harga tidak akal. Buat anda yang gilakan spesifikasi yang power, maaf telefon ini bukan untuk anda. Malah, di laman web rasmi Vertu sendiri tidak mempromosikan spesifikasi Chevron Aster sepertimana telefon-telefon pintar yang lain.

MAN28FE2Rrep9ObEjz15VOCwuWMQgTpcaAPmXAvWRLEc9F9

Dari segi spesifikasi, jelas menunjukkan Vertu Chevron Aster ini merupakan telefon kategori mid-range. Menggunakan cip pemprosesan Snapdragon 801, RAM 2GB serta storan 64 GB. Apa yang menarik tentang model Vertu ini berbanding model yang ialah lain penggunaan kamera Hasselblad. Sebuah lagi jenama kamera yang mahal dan premium.

Buat anda yang berminat untuk mendapatkan Vertu Chevron Aster kami nasihatkan anda membuat pilihan warna yang betul. Hal ini kerana Vertu Chevron Aster hadir dengan 20 pilihan warna. Ya, 20 pilihan warna mengikut jenis material yang dipilih. Rare betul taste orang berada ni.

vertu-aster-chevron-5

vertu-aster-chevron-1

vertu-aster-chevron-3

vertu-aster-chevron-7

vertu-aster-chevron-9

vertu-aster-chevron-8

BACAAN SETERUSNYA

© 2018 Vocket Media Sdn Bhd (1173405-W), a part of Media Prima Group