Follow Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini

Nama Vivy Yusof tidak perlu diperlu diperkenalkan lagi, pasti ramai yang mengenali individu ini. Umum mengetahui bahawa Vivy Yusof merupakan pemilik jenama dUCk dan boleh dikatakan jenama tersebut memiliki peminatnya tersendiri.

Seperti kebiasaanya, Vivy Yusof sering berkongsi tutorial untuk menggayakan tudung bawal dan selendang keluaran jenamanya di media sosial. Terbaharu, Vivy telah berkongsi video tutorial memakai selendang gaya ‘simple’ untuk dicuba oleh peminatnya.

Menerusi video tersebut, Vivy dilihat menarik ke belakang selendang itu dan menggunakan pin untuk ‘secure’ ‘selendang terbabit tetapi tidak menutup di bahagian leher.

Perkongsian gaya tudung tersebut telah meraih perhatian ramai orang terutama sekali peminat Vivy dan rata-rata netizen turut mengatakan bahawa gaya tudung itu tidak mengikut syariah.

Malah, segelintir netizen berpendapat bahawa ia sekadar trend fesyen dan digayakan ramai orang termasuklah ‘non-muslim’ di seluruh dunia tetapi tidak sesuai untuk yang beragama Islam. Ada juga netizen yang teruja untuk mencuba gaya tudung yang ditunjukkan oleh Vivy dan memuji gaya tersebut.

Sementara itu, kami kongsikan beberapa artikel berkaitan Vivy Yusof pada pautan di bawah ini.

‘Belum Setahun Dah Rosak’- Netizen Kecewa Dan Mula Pertikai Kualiti Beg Keluaran dUCk

Selepas Soonaru, Pelukis Ilustrasi Ini Pula Dakwa Karyanya Ditiru FashionValet