Langgan saluran Telegram kami untuk kemaskini berita baharu dan isu terkini. VOCKET

Bertuah sebenarnya duduk di Malaysia. Boleh dikatakan terdapat banyak promosi yang berlaku di Malaysia bersempena dengan pelbagai sambutan seperti Hari Kemerdekaan, Hari Malaysia dan sebagainya.

Pasti perkhabaran ini akan membuatkan anda yang gemar makan aiskrim senyum sampai ke telinga. Sempena dengan ulang tahun ke-6 Inside Scoop, anda boleh mendapatkan aiskrimnya pada harga RM3 sahaja.

View this post on Instagram

Know what's better than 11.11 sales tomorrow? 😀 RM3 ice cream from 21 Nov – 1 Dec 2019! 🍦🎉 It's getting close you guys! Our most anticipated ice cream event of the year, there's no better way to celebrate our 6th birthday than this! 🔔🎉🙆🏻‍♀️🍦😍🎁 . The only dates worth saving tbh. 👇👇 . 21 Nov (Thu) – Damansara Jaya & Puchong 22 Nov (Fri) – Queensbay Mall & Sri Petaling 23 Nov (Sat) – B.I.G. The LINC & De Garden, Ipoh 24 Nov (Sun) – IOI City Mall & Taman Segar 25 Nov (Mon) –Bangsar & Kota Kemuning 26 Nov (Tue) – USJ Taipan & Suria KLCC 27 Nov (Wed) – The Gardens Mall & 1 Utama 28 Nov (Thu) – Mahkota Cheras 29 Nov (Fri) – B.I.G. Publika & Melaka 30 Nov (Sat) – MyTown & East Coast Mall 1 Dec (Sun) – Sunway Pyramid & B.I.G. IPC See you real soon, folks! 😍 #myinsidescoop #ihavetheinsidescoop #6thAnniversary #rm3icecream

A post shared by Inside Scoop Ice Cream (@myinsidescoop) on

Untuk pengetahuan anda, tawaran istimewa ini akan berlangsung mulai 21 November 2019 hingga 1 Disember 2019 ini di cawangan terpilih sahaja. Adalah diingatkan bahawa anda boleh menebus promosi ini pada jam 7 malam dan keatas.

Di bawah ini kami senaraikan tarikh dan cawangan yang anda boleh serbu dapatkan tawaran promosi ini:

21 Nov (Khamis) – Damansara Jaya dan Puchong
22 Nov (Jumaat) – Queensbay Mall dan Sri Petaling
23 Nov (Sabtu) – B.I.G. The LINC dan De Garden, Ipoh
24 Nov (Ahad) – IOI City Mall dan Taman Segar
25 Nov (Isnin) –Bangsar dan Kota Kemuning
26 Nov (Selasa) – USJ Taipan dan Suria KLCC
27 Nov (Rabu) – The Gardens Mall dan 1 Utama
28 Nov (Khamis) – Mahkota Cheras
29 Nov (Jumaat) – B.I.G. Publika dan Melaka
30 Nov (Sabtu) – MyTown dan East Coast Mall
1 Dec (Ahad) – Sunway Pyramid dan B.I.G. IPC

Rugi jika anda lepaskan peluang ini kerana peluang seperti ini tidak datang selalu. Jangan lupa cuba perisa teh tarik kerana bagi kami perisa itu juga antara kegemaran kami.

Ingin tahu perisa aiskrim apa yang sedap di Inside Scoop? Kami pernah mencubanya, klik pautan di bawah untuk ketahui lebih lanjut.

VLOCKET: Makan Ais Krim Sampai Kenyang Di Inside Scoop

Buffet Aiskrim Inside Scoop Kembali Sempena Ramadan

Inside Scoop Perkenalkan Aiskrim Gula-Gula White Rabbit

Anda Mungkin Suka