Langgan saluran Telegram kami untuk kemaskini berita baharu dan isu terkini. VOCKET

Promosi daripada Lazada sememangnya dinanti nantikan buat semua pengguna lebih-lebih lagi kaki shopping. Mendapatkan laptop, kelengkapan rumah serta barangan elektronik pada waktu ini pastinya merupakan waktu yang terbaik kerana Lazada sedang mengadakan CNY 2017 Sale.

Nak tahu apa lagi rare? Kali ini Lazada turut menawarkan Apple iPhone 7 dibawah harga pasaran. Lebih awesome bila kami ketahui iPhone 7 yang ditawarkan ini merupakan Malaysian set dan jaminan 1 tahun daripada Apple Malaysia turut ditawarkan.

Sesuai buat mereka yang ingin mendapatkan model terbaru iPhone, model yang ditawarkan sempena promosi adalah iPhone 7 dan iPhone Plus. Bayangkan, iPhone 7 32 GB kini cuma dijual dengan harga RM2,829 sahaja bermakna anda bakal jimat RM370 berbanding harga jualan asal. Power!

Buat anda yang berminat untuk mendapatkan iPhone 7, kami syorkan anda mendapatkannya segera kerana model yang ditawarkan adalah limited dan promosi ini cuma berlangsung sehingga lusa sahaja iaitu 19/1/2017. Klik di sini jika anda berminat untuk dapatkan iPhone 7 dan klik di sini untuk iPhone 7 Plus.

Baca lagi: Ini Contoh Gambar Yang Dirakam Menggunakan iPhone 7 Plus

Anda Mungkin Suka