Tahniah kepada pasangan Ashraf Muslim dan juga isteri pertamanya, Noor Dayana yang kini sudah disahkan hamil empat bulan setelah timbul spekulasi bahawa Dayana telah pun hamil beberapa bulan lalu. Ternyata perkara ini sesuatu yang menggembirakan buat keluarga ini.

maxresdefault
HYPE
Apa Yang Best Sangat Dengan Cabaran Red Bull Sehingga Menjadi Ikutan Netizen
Baca lagi →

“Alhamdulillah, syukur ke hadrat Allah kerana setelah empat tahun menunggu, Dayana kini hamil anak pertama hasil perkahwinan kami. Saya sangat gembira dengan kehamilannya ini. Saya tidak mahu memaklumkan kehamilan Dayana di awal usia kandungannya kerana saya sendiri takut timbul rasa riak atau perkara-perkara lain yang tidak sepatutnya”

“Kini kedua-dua isteri saya sedang hamil. Kandungan Dayana sudah memasuki bulan keempat manakala isteri kedua saya pula sedang sarat mengandung lapan bulan. Saya akan jaga kedua-dua isteri saya dengan sebaiknya. Tiada berat sebelah antara saya dengan mereka,” kata Ashraf lagi kepada portal Murai.

Ashraf mendirikan rumah tangga dengan Dayana di Mekah pada Ogos 2011 dan mengahwini Wan Sakinah Ahmad Saburi sebagai isteri keduanya di Thailand pada 7 Julai 2013 lalu. Hasil perkahwinan Ashraf dengan Wan Sakinah, mereka dikurniakan cahaya mata sulung, Sarah Ashraf yang kini berusia satu tahun.

LIKE dan FOLLOW Vocket di Facebook serta Instagram

BACAAN SETERUSNYA

© 2018 Vocket Media Sdn Bhd (1173405-W), a part of Media Prima Group