Khas buat kaki travel! Semperna Travel Fair Sale di Lazada kali ini, peluang untuk anda rebut barangan pada harga lebih murah datang lagi. Apa yang menariknya, jualan kali ini menawarkan diskaun sehingga 80% serta penghantaran percuma.

Promosi kali ini lebih kepada beg, luggage dan akesesori travel. Buat anda yang memang menunggu promosi untuk item-item seperti ini, sekarang adalah masa terbaik untuk anda shopping sakan. Kenapa perlu bayar lebih kalau boleh dapat lagi murah, betul tak?

Sebenarnya, saya juga antara yang minat membeli beg di Lazada. Bagi saya, di Lazada lebih banyak pilihan dengan reka bentuk yang cantik-cantik pada harga murah. Oleh itu, ini 5 item pilihan ideal dan berbaloi dimiliki yang mungkin anda juga suka.

1. Tigernu Anti-Thief Backpack

Pernah dengar cerita backpack kena toreh dan barang kena curi semasa travel? Kalau risau kejadian seperti ini berlaku kepada anda, ini adalah solusinya. Backpack Tigernu Anti-Thief ini direka khas untuk menangani masalah tersebut. Bukan sahaja kebal dari ditoreh objek tajam, paling menarik adalah backpack ini turut tersedia dengan port pengecas USB.

Memang sesuai dengan keadaan zaman sekarang yang mana semua orang suka bawa handphone pergi mana-mana. Berminat? Anda boleh beli di sini.

2. Travel Star Premium Backpack

Cari backpack laptop pada harga bawah RM50.00 ? Jenama Travel Star ini mungkin berbaloi dimiliki. Apa yang buat saya tertarik dengan jenama ini adalah reka bentuknya yang minimalis. Nampak kemas sahaja bila galas, baru kacak.

Juga sesuai dibawa untuk short trip. Boleh beli di sini.

3. Travel Neck Pillow (Sokano)

Tak kira travel jauh ke dekat, naik bas atau kapal terbang. Bawa travel pillow sangat penting demi keselesaan semasa dalam perjalanan, nak tidur pun sedap. Nak travel pillow yang selesa dan empuk, saya syorkan beli jenama Sokano.

Travel pillow ni ada klip, boleh gantung di beg untuk elak dari tertinggal atau hilang. Lazada sekarang buat promosi RM30.80 sahaja. Boleh beli di sini.

4. Cometic Travel Beg

Ini pun berguna juga untuk anda letak segala jenis alat seperti pencuci muka, deodorant, berus gigi, ubat gigi, shampu sabun dan segala macam lagi. Tak adalah berterabur dalam backpack, nak ambil pun senang. Lebih-lebih lagi bila menginap di hostel yang mana bilik mandi di luar. Senang nak bawa.

Kalau di kedai biasa beg ini dalam harga RM30.00, tapi di Lazada anda boleh dapat dengan harga RM15.00 sahaja. Serius murah, boleh beli di sini.

5. International Travel Adaptor (Toshiba)

Anatara gadjet penting kena bawa bila travel, kalau tak memang haru. Lain negara lain jenis soket, jadi apa yang anda perlukan adalah travel adaptor. Nak jenis yang cas laju dan selamat, boleh dapatkan adaptor Toshiba. Jenis ini siap ada port USB lagi.

Diskaun 30%, hanya RM35.00 sahaja. Boleh beli di sini.

Banyak lagi barang-barang menarik semperna Travel Fair Sale kali ini, kalau tak percaya boleh terjah sekarang.

BACAAN SETERUSNYA

© 2018 Vocket Media Sdn Bhd (1173405-W). Dibuat dengan cinta di Damansara ❤