Langgan saluran Telegram kami untuk kemaskini berita baharu dan isu terkini. VOCKET

Ketika musim pandemik ini ramai yang kena work from home. Mulalah anda perasan yang ada banyak benda yang anda tiada di rumah. Nak hanger lebih untuk sidai baju, nak beli oven sebab mahu cuba masak kuih lah, nak beli air fryer dan macam-macam lagilah!

Sebabkan anda sekarang tengah kerja dari rumah, solusi paling mudah ialah anda online shopping sahajalah! Senang sahaja, scroll scroll kemudian beli. Tapi…

Jangan check out terus! Tunggu 11.11, Lazada buat sale kaw-kaw!

lazada1

Memang anda excited nak beli semua benda tapi percayalah kalau anda checkout sekarang memang anda akan terlepas tawaran yang sangat menarik!

Add je semua barangan yang anda nak beli itu dalam cart dulu dan pastikan alamat, nombor telefon sudah diisi! Bila tiba 11.11, anda boleh terus checkout. Kalau anda buat macam ini confirm akan dapat semua barangan yang anda nak tu dengan harga terendah.

Lazada juga mencabar pelanggan untuk cari tawaran yang lebih murah di platform-platform lain! Sebab Lazada gerenti yang mereka membawakan harga yang paling rendah 11.11 ini, kalau tidak mereka akan berikan 11x pulangan wang tau! Semua ini hanya untuk kempen 11.11!

Free delivery dengan jaminan harga terendah atau wang akan dikembalikan 11 kali ganda!

lazada2

Walaupun ada platform lain yang buat tawaran 11.11 tapi promosi yang Lazada beri ini memang paling rendah tau! Di samping anda pilih-pilih sebelum 11.11 itu, anda siap boleh tengok live persembahan artis lagi. Lazada teman anda dari 9pm sampai ke 12am, istimewa untuk pembeli mereka.

Siap boleh dapat penghantaran percuma lagi! Ni paling best sebab kadang-kadang punca anda malas nak beli kerana ada caj penghantaran kan? Pada 11.11, anda tidak perlu risau sebab penghantaran adalah percuma!

Kalau terjumpa barangan lain lagi murah dari yang dijual di Lazada macam mana? Anda boleh screenshot paparan produk dan beri link produk tersebut sebagai bukti. Dan anda akan dapat 11 kali ganda pulangan kredit dalam Lazada wallet anda! Mudah sahaja kan?

Ada persembahan artis terkenal di LIVE LAZADA 11.11 SUPER SHOW ni!

lazada3

Selain itu, akan ada persembahan menarik dari artis-artis terkenal tanah air seperti Yuna, Ernie dan Syamel, Douglas Lim, Hael Husaini, Naim Daniel, Ismail Izzani, dan ramai lagi! Pelakon drama kegemaran anda Kampung People pun ada tau! Dah lama tak tengok artis buat persembahan, rasa excited pula nak tunggu 11.11 ni.

Ketika Lazada 11.11 Super Show berlangsung, pihak Lazada akan memberikan diskaun untuk barangan dari jenama-jenama yang gempak!

Anda boleh tonton LIVE Super Show pada 10 November dari 9pm-12am di Lazada App, TV3dan Youtube TV3. Set reminder awal-awal tau!

Anda boleh sama-sama SLASH THE PRICE dengan Chief Discount Officer Lazada, Ain Edruce!

lazada4

Tak terhenti di situ, pada 11.11.2020 pada jam 6pm-8pm akan berlangsung LIVE bersama Ain Edruce, Chief Discount Officer Lazada sendiri di mana beliau akan SLASH THE PRICE untuk anda. Maknanya bukan hanya di website tapi anda masih akan dapat harga runtuh melalui sesi ini. Diskaun tanpa henti guys, wow!!

Anda boleh tengok LIVE ni Lazada App,TV3 dan juga TV9!

So guys, cepat chup dulu barang anda sekarang!

lazada5

Chup dan secure barang anda sebelum diambil orang! Jangan menyesal kalau tak dapat barang impian anda dengan harga termurah macam ini.

Klik link ini cepat-cepat dan add to cart sekarang!! Selamat bershopping!

Sementara itu, kami kongsikan beberapa barangan TikTok menarik yang mungkin anda berminat untuk beli pada pautan di bawah ini.

10 Barangan Viral Di TikTok Yang Berguna Untuk Anda Beli Sempena Jualan Hebat 10.10

6 Barangan Berguna Dan Menarik Yang Anda Boleh Dapatkan Sempena Jualan Hebat 9.9