Follow VOCKET di Telegram untuk isu isu viral terkini

Sudah menjadi kebiasaan buat pekerja restoran untuk membawa makanan dan minuman secara pantas dan lancar berikutan kebiasaannnya melakukannya setiap hari.

Malang tidak berbau, terkadang perkara yang sering dilakukan setiap hari juga mampu gagal disebabkan beberapa faktor. Itulah nasib yang menimpa seorang pekerja kedai makan ini yang dilihat jatuh bersimpuh ketika membawa makanan pelanggan menerusi perkongsian TikTok @ariefnawi.

HYPE
Jualan Meningkat 5 Kali Ganda, Kiddocare Puas Hati Guna Perkhidmatan REV Ad Manager
Baca lagi →
@ariefnawi

SOPAN KEA TUHHH NOK JATUH PON,PUOK MU KENO CARI TINO HOK SOPAN GINI LA WALAU NOK REBON๐Ÿ˜

โ™ฌ Laughing – Gianluca Marino

Dalam pada itu, di sebalik situasi wanita ini yang terjatuh serta dirakam menerusi CCTV, para netizen seolah terhibur dan teruja dengan gaya wanita ini terjatuh. Berikut merupakan respon netizen terhadap telatah wanita ini. Gaya jatuhan wanita ini turut membuatkan seorang netizen melabelnya sebagai ‘anugerah jatuh paling rare 2022’.

Sumber: TikTok @ariefnawi

Sumber: TikTok @ariefnawi

@ariefnawi

Balas kepada @zulfaufacute DIA ADA ILMU ORANG KELATEY PANGGIL โ€œTEBOLAHโ€ SIKIT BANG๐Ÿคฃ

โ™ฌ suara asli – ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ๐Œ๐š๐ณ๐ฌ๐ž๐ก๐ก ๐„๐ฏ๐š๐ง๐Ÿฆ – ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ๐Œ๐š๐ณ๐ฌ๐ž๐ก๐ก ๐„๐ฏ๐š๐ง๐Ÿฆ

Difahamkan ini bukanlah pertama kali wanita ini terjatuh di restoran. Sebelum ini beliau turut dirakam menjatuhkan minuman yang mahu dihantar kepada pelanggan selepas mengambilnya daripada kaunter. Setakat artikel ditulis, video wanita ini jatuh tersimpuh telah meraih lebih 1.7 juta tontonan dan hampir 4,000 komen.

Sebuah kejayaan buat industri gusti tempatan apabila Shaukat selaku ahli gusti profesional berjaya mendapat penghargaan daripada Undertaker.

Berjaya Jadi Penggusti Terbaik Asia Tenggara, Undertaker Tampil Beri ‘Warning’ Kepada Shaukat

Tenang Dan Bersahaja, UAI ‘Speaking’ Dengan Minah Saleh Tentang Ibadah Korban Raih Perhatian Netizen