Si Comel adalah antara haiwan peliharaan yang dimiliki oleh hampir seluruh rakyat Malaysia. Telatah mereka yang comel dan manja seringkali menjadi tarikan hingga ada yang tidak sanggup berpisah dengan Si Comel.

Seperti kita, kalau sudah mula sayang pada seseorang, kita pasti mahukan yang terbaik untuk mereka. Begitu juga dengan Si Comel, dari segi tempat tinggal, kesihatan sehinggalah bab pilihan makanan dan diet yang terbaik untuk Si Comel anda.

Bagaimanapun, kadang-kadang jadi masalah pula bila kita sibuk bekerja dan tidak sempat untuk membeli makanan untuk Si Comel. Jangan risau, SmartHeart – produk makanan terbaik untuk Si Comel – bersedia untuk membantu anda.

collage

Bagaimana? Mudah sahaja, buat anda yang sibuk sangat dengan tugasan harian sehingga tidak sempat untuk membeli makanan buat Si Comel anda, SmartHeart kini menawarkan pembelian secara dalam talian. Mudahkan?

Selain daripada menjimatkan masa anda, pembelian secara dalam talian juga terbukti bagus kerana anda akan membeli produk makanan Si Comel yang 100% asli dari kilang. Apa yang anda perlu lakukan hanya berkunjung ke SmartHeart Official Store Shopee atau klik disini untuk membeli produk SmartHeart.

Untuk pengetahuan anda, SmartHeart mempunyai pelbagai pilihan makanan kucing. Bermula daripada SmartHeart Cat Functional, SmartHeart Dry Food, SmartHeart Wet Food dan SmartHeart Cat Lick.

Jom ketahui lebih lanjut mengenai rangkaian produk daripada SmartHeart.

1. Makanan Kering SmartHeart

Makanan kering SmartHeart didatangkan khusus untuk memberi khasiat kepada Ibu dan anak Kucing, Anak Kucing, Penjagaan Kulit & Bulu, Pengawalan Bebola Bulu, Kucing Dimandulkan dan Kucing Dewasa.

SHC Product Line Up

Hadir dengan pelbagai pilihan kandungan buat Si Comel, anda boleh memilih daripada SmartHeart Chicken & Tuna, SmartHeart Seafood, SmartHeart Salmon, SmartHeart Tuna & Shrimp, SmartHeart Mackerel sehinggalah SmartHeart Chicken & Whitefish.

2. Makanan Basah SmartHeart

Makanan basah SmartHeart sering menjadi pilihan buat mereka yang sering ‘travel’ bersama Si Comel mereka. Disediakan dalam bentuk pouch dan tin. Makanan basah SmartHeart senang dibawa kemana-kemana kerana mudah dibuka dan disimpan.

SHC Cat Canned

Hadir dengan dua pilihan kandungan, anda boleh pilih di antara rasa ikan atau ayam asli buat Si Comel anda.

3. SmartHeart Cat Lick

SmartHeart Cat Lick adalah makanan Si Comel yang memberi khasiat untuk anda yang mementingkan kecantikan kulit, mencegah plak, penjagaan sendi dan prebiotik Si Comel anda.

SHC Cat Lick

Ia hadir dengan 5 pilihan perasa iaitu ayam, salmon, sotong, tuna dan ayam dengan susu kambing. SmartHeart Cat Lick adalah pilihan makanan Si Comel anda yang paling mudah sekali, hanya perlu potong, picit dan hidang.

4. Makanan Kucing Basah Di Dalam Kantung

Makanan yang baik buat Si Comel, ia bukan sahaja mampu memberi khasiat kepada jantung Si Comel anda, makanan kucing basah ini juga menggalakkan perkembangan otak Si Comel.

SHC Cat Pouch

Hadir dengan lapan pilihan hidangan iaitu Tuna With Chicken In Jelly, Sardine With Chicken And Rice, Tuna In Jelly (Kitten), Chicken With Rice And Cheese, Chicken With Rice And Kanikama, Chicken With Rice And Tuna dan Chicken With Rice And Carrot.

Di musim COVID-19 ini juga, anda tidak digalakkan untuk bersesak di kedai. Jadi, dengan pembelian secara dalam talian produk SmartHeart, anda bukan sahaja akan mendapat perkhidmatan kurier yang terbaik. Anda juga akan dapat menjadi rakyat Malaysia yang bertanggungjawab dengan mengikut saranan kerajaan untuk kekal berada di rumah.

Seperti yang kami katakan tadi, anda tidak perlu susah-susah ke kedai kerana anda boleh dapatkan di ShopeeLazada dan juga laman sesawang SmartHeart. Untuk maklumat lanjut tentang rangkaian produk SmartHeart, anda boleh layari laman sesawang SmartHeart atau terjah sahaja ke Facebook SmartHeart. Tunggu apa lagi? Jom beli produk-produk SmartHeart ini disini.

Anda Mungkin Suka