Follow Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini

Musim durian kini kembali lagi. Jualan durian boleh didapati di mana-mana sahaja anda berada. Bau durian yang menyengat pasti akan membuatkan anda terliur. Sedap sungguh.

Nak makan durian sedap dan lagi best ianya secara PERCUMA? Berita baik buat semua peminat durian, Matrix Concepts akan menganjurkan Pesta Musang King buat pertama kali di Ara Sendayan pada 13 Julai 2019 dan Residensi SIGC pada 20 Julai 2019!

Poster untuk Vocket

Durian in a wooden dish, durian is the king of fruit, the bark is sharp spiny, strong smell, sweet taste.
Sedapnya durian!

Marilah ke Pesta Musang King untuk menikmati durian Musang King. Selain durian Musang King, Matrix Concepts turut menyediakan buah-buahan tempatan yang lain secara percuma seperti manggis, rambutan, buah naga, pisang dan air kelapa.

Masih belum puas selepas menikmati pelbagai buah-buahan? Aiskrim durian yang sejuk manis turut disediakan di Pesta Musang King ini. Selain itu, pelbagai aktiviti untuk seisi keluarga seperti persembahan magik, Inflatable Castle, Balloon Sculpture, Sand Art, seni lukisan muka dan banyak lagi turut boleh didapati di sini. Semestinya hari minggu anda dan sekeluarga dapat diluangkan bersama pada hari tersebut.

Pesta 1
aiskrim durian pun ada
pesta 2
inflatable castle!
pesta 4
aktiviti ‘sand art’
pesta 5
‘balloon sculpture’ bersama badut

Pesta Musang King
Masa: 11.00 am-3.00 pm (*Sementara stok masih ada)
Lokasi: Ara Sendayan (13 Julai 2019) & Residensi SIGC (20 Julai 2019)
Sebarang pertanyaan boleh dibuat di talian 1800 88 2688

ara_galleria-01

ara_galleria-02

Semua makanan adalah PERCUMA (Sementara stok masih ada)! Jadi tunggu apa lagi? Bawa bersama keluarga anda ke Pesta Musang King yang dianjurkan oleh Matrix Concepts di Ara Sendayan pada 13 Julai 2019 dan Residensi SIGC pada 20 Julai 2019. Jumpa anda di sana!