Sedar tidak sedar berapa hari lagi mahu raya kan? bila raya ini, semuanya kena tukar baru. Langsir baru, sarung kusyen baru, siapa yang ada duit lebih itu, tukarlah sofa baru sekali.

Tapi ada satu benda yang selalu orang jarang nak tukar bila raya. Apa bendanya? Pinggan mangkuk. Asyik guna yang sama tiap-tiap tahun pun bosan jugak kan. Tahun ini, jom guna Luminarc. Dengar cerita, ada promosi hebat!

huawei
HYPE
Tingkatkan Produktiviti Bekerja, Ketahui Bagaimana 3 Produk Hebat HUAWEI Ini Dapat Membantu
Baca lagi →

tesco

Apa kata raya tahun ni, hadiahkan Set Luminarc untuk mak!

Sesekali balik raya itu, apa kata hadiahkan mak anda koleksi Luminarc ini. Mesti beliau suka dan tidak sabar mahu guna untuk hidang lauk-pauk pada tetamu raya nanti! Memang cantik-cantik weh koleksi Luminarc ni. Tidak percaya? Tengok ini.

Kami sudah jatuh hati dengan set-set pinggan mangkuk daripada Luminarc ini. Ada set Luminarc Everyday Soup Plate, Luminarc Bucolique 1L Jug & Salto, Luminarc Everyday Dinner Plate, Luminarc Pot Swing dan Luminarc Diwali Noodle Bowl.

2304-Luminarc_Product_02_A-630×630

2304-Luminarc_Product_01_A-630×630

2304-Luminarc_Product_03_A-630×630

2304-Luminarc_Product_05_A-630×630

2304-Luminarc_Product_04_A-1-630×630

Koleksi Luminarc ini memang lengkap tahu dengan pinggan, mangkuk, cawan, jug dan juga balang kuih raya! Rugi kalau anda tidak mendapatkan kesemua set ini! Anda mahu koleksi Luminarc ini pada harga murah yang tidak masuk akal?

Diskaun sehingga 80% untuk set Luminarc bagi ahli Clubcard Tesco!

Sempena Hari Raya yang bakal tiba tidak lama sahaja lagi ini, Tesco bermurah hati mahu bagi anda diskaun sehingga 80% untuk koleksi Luminarc ini apabila anda menebus mata Clubcard anda. Wow..dapat murah banyak tahu!

Macam ini caranya:

  • Muat turun aplikasi Tesco Collectibles Baru
  • Kumpul Tesco e-stamp dan swipe Clubcard korang apabila berbelanja
  • Tebus 8 e-stamp untuk mendapatkan diskaun sehingga 80% bagi setiap koleksi Luminarc!

Promosi ini hanya sah untuk ahli eksklusif Tesco Clubcards saja tahu? Anda bukan ahli Clubcard? Hah, jom daftar sekarang di sini: https://clubcardregister.tesco.com.my
Kalau senang  faham, jom tengok video ni!

Anda ada masalah untuk log masuk? Ikuti langkah ini

Bagi ahli Clubcard, sekiranya anda ada masalah untuk log masuk ke aplikasi Tesco Collectibles, jom ikut langkah ini:

Langkah 1: Pastikan format nombor telefon bimbit anda betul!

Space, sengkang dan aksara khas tidak dibenarkan. Contohnya:

Nombor telefon yang betul: 60123456789
Nombor telefon yang salah: +60123456789 atau 6012-345-6789 atau 012-234-56789

Langkah 2: Sekiranya nombor telefon bimbit yang telah didaftarkan untuk Clubcard tidak mengikut format yang betul, anda boleh..

Pilihan 1 : Kemas kini dengan cepat dan mudah menggunakan akaun My Clubcard. Log masuk melalui laman web (https://r.tesco.com.my/) atau melalui aplikasi mudah alih Tesco Clubcard. Klik ‘personal details’ dan kemas kini nombor telefon anda mengikut format yang betul.

Pilihan 2: Dapatkan talian bantuan di talian 1300-13-1313 dari 9 pagi hingga 11 malam dan pastikan nombor Clubcard anda tersedia untuk memudahkan proses kemas kini. Mohon maaf sekiranya anda menunggu untuk jangka masa yang lama sebelum dilayan oleh pegawai perhubungan pelanggan kami.

Senangkan? Hanya e-kumpul serta e-tebus dan koleksi Luminarc ini akan jadi milik anda pada harga yang sangat berbaloi!

Apa tunggu lagi, jom dapatkan koleksi Luminarc ini untuk Hari Raya yang bakal menjelang ini. Barulah meriah dan lengkap raya anda nanti, selengkap koleksi Luminarc ini.
Untuk maklumat lanjut, layari laman web Tesco Collectibles dan muat turun aplikasi ini sekarang!

Selamat Hari Raya!

Anda Mungkin Suka