Follow VOCKET di Telegram untuk isu isu viral terkini

Platform eCommerce terkemuka negara, Lazada Malaysia akan menyambut ulang tahun mereka yang ke-8 minggu ini.

Bagi menghargai pengguna yang selama ini menyokong mereka tanpa putus, Lazada Brithday Sale yang berlangsung satu hari sahaja akan menawarkan free shipping untuk pembelian anda di samping harga termurah untuk produk yang anda mahukan.

HYPE
Jualan Meningkat 5 Kali Ganda, Kiddocare Puas Hati Guna Perkhidmatan REV Ad Manager
Baca lagi →

Seperti juga jualan Lazada sebelum ini, tawaran Flash Sale yang menakjubkan akan dibuat sepanjang masa di aplikasi Lazada (iOS dan juga Android) merangkumi barangan dapur sehinggalah gadget terkini di pasaran.

lazada

lazada insert

Antara item ‘Mesti beli’ yang dijual sempena Lazada Birthday Sale

Sambutan ini akan dimulakan dengan persembahan artis terkemuka negara secara live di TV3 pada malam 26 Mac 2020 menampilkan Dayang Nurfaizah, Ayda Jebat, Hael Husaini dan ramai lagi.

Dengan majoriti penduduk Malaysia stay at home sehingga tamat tempoh Kawalan Pergerakan pada 31 Mac 2020, Lazada mahu memberikan pengalaman shopping terbaik buat rakyat Malaysia dengan mereka hanya perlu membuat pembelian di rumah sahaja.

Lazada Birthday Sale akan bermula tepat jam 12.00 tengah malam 27 Mac 2020. Sementara menanti tarikh ini, Lazada turut hadir dengan fungsi Chup Dulu, di mana anda boleh locked terlebih dahulu barangan yang anda mahu bermula 13-26 Mac dan bayar pada 27 Mac nanti.

RM888 Lazada Wallet Credit Percuma Untuk Dimenangi Sempena Lazada Brithday Sale

Khas buat pembaca setia Vocket, Lazada Malaysia mahu beri anda yang bertuah Lazada Wallet Credit bernilai RM888 untuk anda keep calm dan shopping dari rumah. Caranya juga sangat mudah. Ikuti langkah di bawah:

1. Anda hanya perlu kongsi artikel ini di halaman peribadi Facebook anda dengan caption;

Terima kasih Lazada. Pada 27 Mac ini, saya mahu ‘shopping’ dari rumah sempena ulang tahun Lazada Ke-8! #Lazada8thBirthday

2. Pastikan tetapan perkongsian anda public dan bukannya private. Peraduan ini berlangsung 23 Mac 2020 dan berakhir pada 12.00 malam 26 Mac 2020.

3. Pihak Lazada akan menghubungi pemenang yang bertuah secara terus dan memasukkan kredit RM888 Lazada Wallet yang perlu dihabiskan sebelum 11.59 malam 27 Mac 2020. Terma dan syarat peraduan boleh dibaca di sini.

Kekal tenang dan selamat membeli belah 27 Mac 2020 nanti.

Mungkinkah ‘flash sale’ Lazada Sony PS4 berharga 50 sen ini akan kembali? Baca lagi pada pautan di bawah.

Lazada ‘Flash Sale’ Tawarkan Sony PS4 Dengan Harga Serendah 50 Sen Sahaja

Mah Sing Tawarkan Rumah Di Lazada Dengan Harga Pendaftaran Bermula RM3,000

Abstrax Buka Tempahan Topeng Muka KN95 Edisi Khas