Langgan saluran Telegram kami untuk kemaskini berita baharu dan isu terkini. VOCKET

Media sosial nampaknya kecoh lagi baru-baru ini apabila muncul sebuah video melibatkan beberapa pelajar sekolah di Kelantan yang diperah ugut untuk menyerahkan wang seterusnya disepak.

Gaya lelaki yang memerah ugut serta kelihatan seperti dibawah pengaruh dadah sekaligus menimbulkan pelbagai spekulasi di kalangan netizen.

HYPE
Mudah Dan Memuaskan, REV Ad Manager Buka Peluang Bantu Promosi Perniagaan Tempatan
Baca lagi →

Keadaan menjadi lebih panas apabila pengguna Twitter @el_barqawi berkongsi mengenai kegiatan kaki ‘paw’ yang dikatakan mengambil pil kuda dan turut mencabul para wanita di tempat kenduri.

Kejadian ini dikatakan berlaku sekitar penghujung tahun lalu dan baru sahaja tular baru-baru ini. Berdasarkan laporan terbaru, kaki buli ini sudah berjaya ditangkap polis Ibu Pejabat Daerah (IPD) Machang

Berdasarkan isu yang berlaku, para netizen telah meluahkan rasa berang terhadap tindakan kaki buli ini. Berikut merupakan reaksi netizen terhadap isu yang berlaku.

Aksi Superman yang mendapat perhatian ramai ini nampaknya ditahan pihak polis sejuruh selepas aksi beliau tular. Turut dikongsikan, kedai nasi kandar di Pulau Pinang yang diarah tutup selepas jabatan kesihatan menjumpai najis lipas dan air kencing tikus.

Padah Tunggang Motor Dengan Aksi Superman, Gadis Berusia 17 Tahun Ditahan Polis

Nasi Kandar Beratur Diarah Tutup Selepas Jabatan Kesihatan Jumpa Najis Lipas Dan Air Kencing Tikus?