Langgan saluran Telegram kami untuk kemaskini berita baharu dan isu terkini. VOCKET

Mungkin anda diantara anda yang sedang memikirkan dimana patut dibelanjakan duit raya yang masih berbaki? Mahu travel ke luar negara juga tidak dibenarkan sekarang ini. Apa kata anda hadiahkan telefon pintar untuk menemani kekosongan jiwa anda. Dalam usaha kita mengamalkan penjarakan sosial, teknologilah yang mampu mengeratkan kita!

Mahukan telefon pintar yang trendy dan mampu milik? HUAWEI Y6p adalah pilihan terbaik untuk anda. Lagi menarik, anda boleh dapatkan HUAWEI Y6p hanya pada harga RM499 pada 19 Jun 2020 dan pelbagai lagi hadiah menarik di Karnival AppGallery 2020 yang bermula esok!

Hadiah bernilai RM2 juta termasuk 3 buah Proton X70 mungkin jadi milik anda!

Screenshot-2020-06-18-at-6.35.27-PM

Kalau anda nak tahu, Karnival AppGallery 2020 yang dulu dikenali sebagai Karnival HUAWEI akan berlangsung mulai 19 Jun hingga 30 Jun 2020. Terdapat pelbagai ganjaran dan hadiah yang ditawarkan bagi menghargai pengguna setia HUAWEI dan hadiah yang ditawarkan bernilai sehingga RM2 juta. Memang rugi sangat kalau anda tidak join!

HUAWEI akan menyediakan beberapa buah booth di pusat membeli-belah yang terpilih di seluruh negara untuk anda tebus hadiah. Semua ni dan banyak lagi anda boleh nikmati semasa Karnival AppGallery 2020.

5 sebab HUAWEI Y6p merupakan pelaburan terbaik!

Bateri Besar, Skrin Besar, Gaya Besar

Bila cakap tentang gaya dan telefon pintar, HUAWEI Y6p merupakan pilihan terbaik. Rekaan yang terkini dan trendy serta hadir dengan 3 pilihan warna yang memukau, Phantom Purple, Emerald Green dan Midnight Black pastinya akan menambahkan gaya anda!

Screenshot-2020-06-17-at-6.03.15-PM

HUAWEI Y6p direka dengan skrin besar 6.3 inci, untuk memberikan anda kepuasan apabila berhubung bersama yang tersayang dan menonton video kegemaran melalui telefon pintar pada bila-bila masa dan di mana saja.

skrin-besar

Anda juga boleh mendapat akses premium untuk aplikasi Viu secara PERCUMA selama 2 bulan dengan setiap pembelian HUAWEI Y6p tau. Bestnya!

VIU

Bateri yang tahan lama turut menjadi sebab kenapa anda kena miliki HUAWEI Y6p ni, bateri yang berkapasiti sehingga 5000mAh ni sure buat anda melekat dengan telefon pintar 24 jam walaupun anda kaki update sosial media dan layan drama di aplikasi Viu!

Kalau anda beli HUAWEI Y6p yang bernilai RM559 semasa Karnival AppGallery 2020, secara automatik anda layak untuk sertai cabutan bertuah dan merebut hadiah yang bernilai sehingga RM2 juta tau!

Tapi, paling menarik semestinya kalau anda beli HUAWEI Y6p pada 19 Jun 2020 di Karnival HUAWEI AppGallery 2020. Anda boleh boleh beli HUAWEI Y6p ni pada harga RM499 (ni untuk satu hari je, harga asal HUAWEI Y6p ni RM 559 tau) dan anda masih layak untuk turut serta dalam cabutan bertuah merebut satu daripada tiga buah Proton X70.

Rebut ganjaran dan hadiah hanya di Karnival AppGallery 2020!

Ni tips untuk anda nak menang lebih banyak hadiah. Lepas anda beli HUAWEI Y6p, jangan terus balik rumah. Apa kata anda enjoy dulu aktiviti yang dianjurkan di sekitar booth.

Screenshot-2020-06-18-at-6.43.53-PM

Time inilah anda boleh test kamera HUAWEI Y6p dengan merakam gambar dan merekod momen menarik di photo booth Naruto menggunakan kamera 13MP anda. Jangan lupa untuk explore telefon pintar anda di booth HUAWEI Experience. Barulah anda boleh memaksimumkan penggunaan model Y6p anda!

Paling penting, pastikan anda tau cara untuk memiliki salah satu daripada tiga buah Proton X70 dan hadiah menarik lain yang ditawarkan iaitu 500 buah skuter elektrik, Starlight V2, bernilai RM1,099 setiap satu. Wow!

Macam mana nak menang hadiah utama?

Benda paling penting yang anda kena miliki untuk layak menang hadiah utama di Karnival AppGallery 2020 semestinya dengan memiliki HUAWEI Y6p dengan skrin, bateri dan gaya besar.

banner-630√ó889

Ini langkah seterusnya yang anda kena lakukan:

  • HUAWEI Y6p¬†mestilah dibeli pada 19 Jun ‚Äď 30 Jun 2020 di¬†Karnival AppGallery 2020¬†yang mengambil bahagian
  • Scan QR kod atau log masuk ke website¬†INI
  • Jawab soalan mudah dan isikan maklumat peribadi anda
  • Lampirkan resit pembelian HUAWEI Y6p anda
  • Pemenang akan diumumkan di laman Facebook HUAWEI Malaysia pada 24 Julai 2020

Pastikan simpan resit asal untuk tuntut hadiah kalau anda menang tau!

Jom beli HUAWEI Y6p di Karnival AppGallery 2020!

Untuk tahu lebih lanjut tentang Karnival AppGallery 2020 dan lokasi yang berhampiran anda, terus je ke Facebook HUAWEI Malaysia atau klik je di sini.

Ketahui 7 sebab anda tidak boleh tolak siri HUAWEI nova 7 yang berjaya dinobatkan sebagai telefon pintar 5G mampu milik dengan harga serendah RM1,499 ini.

7 Sebab Anda Tidak Boleh Tolak Siri HUAWEI nova 7, Telefon Pintar 5G Mampu Milik Dengan Harga RM 1,499

Sudah Bersedia Dengan Siri HUAWEI nova 7? Muat Turun Aplikasi Kini Lebih Mudah Dengan AppGallery!