Bila sebut kek hari jadi, pasti kita terbayang kek yang cantik dan berwarna warni. Selalunya jamuan kejutan akan dibuat untuk meraikan harijadi kawan-kawan dan keluarga.

Tapi kalau kejutan tu bukan saja pada jamuan, tapi juga pada kek harijadi bagaimana agaknya penerimaan si birthday boy / girl?

Ini antara kek hari jadi yang mungkin buat ada orang tak sanggup nak makan.

1. Kek bentuk ular, geli!

 

2. Kek ini sesuai untuk mereka yang suka berkebun

3. Hah! Tikus! Jika birthday girl tu penggeli tikus, silap gaya putus kawan

4. Yang ini sesuai untuk si perokok tegar. Boleh sampaikan isi hati nurani agar si dia segera berhenti merokok.

5. Hey! awak ingat kita ni Zombi Kampung Pisang ke nak suruh makan otak?

6. Ini ngeri namanya.

7. Keliru. Ini mak we baru ke? Atau makanan baru?

8. Khas untuk yang gila kumpul kamera.

9. Tak sampai hati nak makan

10. Ini betul-betul makan kasut namanya. Haha.

11. Untuk kaki snooker

12. Untuk yang suka menjahit. Wah! Memang sayang nak makan ni. Siap ada jenama Singer lagi

13. Yark…! Kek macam ni pun ada? Ke tong sampah la jawabnya.

14. Ini pun sama. Tak lalu nak makan

15. Ini namanya kek eksotik. Sila jauhkan dari kanak-kanak.

16. Kreatifnya. Sayang nak makan.

17. Insaf. Usia makin bertambah. Terima kasih atas peringatan. Sob…sob..

Kongsikan dengan rakan anda :)

BACAAN SETERUSNYA

© 2018 Vocket Media Sdn Bhd (1173405-W). Dibuat dengan cinta di Damansara ❤