Ketika kecil dahulu, pernahkah anda jatuh cinta pandang pertama? Tipulah jika anda kata tidak pernah. Kata orang dari mata turun ke hati.

Pernah tak tiba-tiba anda terjumpa semula cinta pandang pertama anda? Apakah perasaan anda ketika itu? Lihat video di bawah yang menunjukkan kisah seorang jejaka yang bertemu semula dengan cinta pandang pertama beliau.

Romantik bukan kisah cinta mereka yang bersaksikan kertas?

Pilihan setiap generasi

IK Yellow TRU-01

Jika direnung kembali dalam kehidupan seharian kita daripada kecil sehinggalah dewasa ini, mesti ada menggunakan kertas. Tidak kisahlah dari zaman belajar atau kerja, hidup kita memang selalu dikelilingi dengan kertas.

IK Yellow adalah jenama yang tidak asing lagi di Malaysia dan boleh didapati secara meluas dengan saiz dan gram yang sesuai. Selain itu, IK Yellow mempunyai imej kualiti yang sharp sebab kertasnya mempunyai TruTone Teknologi, TruSharp, TruBright dan TruWhite. Jadi apabila anda print, warna pun jadi cantik.

Malah, kertas IK Yellow ini juga boleh digunakan untuk photocopier,  laser printer, mesin fax, ink-jet printer dan 2 side-copying. Untuk maklumat lanjut, anda boleh layari website IK Yellow.

Ini peluang anda menangi Samsung Note 10+

Screen-Shot-2019-10-30-at-3.32.03-PM

Ini satu peluang keemasan buat anda di luar sana. IK Yellow ingin beri anda telefon pintar Samsung Note 10+ 512GB yang bernilai RM4,799! Anda hanya perlu ikuti sahaja langkah-langkah di bawah ini untuk menang:

1. LIKE Facebook Page IK Yellow Malaysia.
2. SHARE video ini dan TAG 3 rakan anda beserta kapsyen yang kreatif dengan tagline: IK Yellow, Pilihan Setiap Generasi.
3. Pemenang akan dipilih secara rawak oleh pihak IK Yellow dan bakal diumumkan pada 12 December 2019.

Jangan lupa mencuba dan anda berpeluang dapatkan Samsung Note 10+ yang ‘awesome’ ini.

Di bawah ini kami listkan beberapa artikel yang sedang hit di The Vocket. Klik pautan di bawah untuk ketahui lebih lanjut.

Pengasas ‘The Ocean Cleanup’ Terkejut Dengan Sampah Yang Ditemui Di Perairan Malaysia

‘Resellers’ Beratur Seawal 5 Pagi Untuk Koleksi IKEA x Virgil Abloh

Kematian YouTuber Grandpa Kitchen Buat Netizen Berduka