Langgan saluran Telegram kami untuk kemaskini berita baharu dan isu terkini. VOCKET

Sedia maklum, pemakaian car seat bayi telah dikuatkuasakan oleh kerajaan pada tahun ini. Pastinya ibu bapa harus memastikan kereta mereka dilengkapi dengan baby car seat untuk membawa anak mereka menaiki kereta.

Jika anda belum lagi membeli car seat, apa kata anda pertimbangkan untuk beli car seat jenama Daiichi ini. Untuk pengetahuan anda, jenama Daiichi ini merupakan jenama terkenal no.1 di Korea dan telah menghasilkan pelbagai produk car seat selama 20 tahun.

Mana tidaknya, produk Daiichi tampil dengan rekaan yang mementingkan keselamatan anak-anak anda dimana setiap bahan dan rangka yang digunakan akan melindungi anak-anak anda dari semua perkara yang mungkin berlaku.

Happikiddo 매장사진3

Happikiddo 매장사진4

Happikiddo 매장사진2

Mesti anda inginkan yang terbaik untuk anak-anak anda, bukan? First7 Plus adalah produk utama kerusi kereta bayi Daiichi kerana ianya sangat menjimatkan dan boleh digunakan oleh bayi baru lahir hingga berumur 7 tahun. Tidak perlu risau kerana kerusi kereta First7 Plus ini telah menjalani ujian keselamatan untuk ketiga-tiga mod iaitu Mod Bayi, Mod Toddler dan Mod Kanak-kanak.

First7 Plus ini jika digunakan pada Mod Bayi, ia boleh menahan sehingga 13kg, manakala Mod Toddler pula boleh digunakan dari 9 hingga 18kg, dan Mode Kanak-kanak boleh digunakan dari 15 hingga 25kg.

다이치 EPR 이미지

Happikiddo 매장사진1

Selain itu, terdapat pelbagai pilihan car seat yang khas untuk bayi baru lahir sehingga toddler seperti First Seven TouchPix, One-Fix 360, V-Guard Toddler dan V-Guard Junior. Difahamkan, Daiichi turut telah perkenalkan produk baru seperti Louis 3in1 All-in-One Baby Carrier, Louis Sports Hip seat Carrier, dan stroller Ally pada tahun 2018.

Buat para ibu bapa di luar sana yang ingin mendapatkan car seat untuk anak anda bolehlah dapatkan di Happi Kiddo, IPC Shopping Centre atau paling mudah beli sahaja secara atas talian di sini.

Car seat ini amat penting untuk keselamatan anak anda. Klik pautan di bawah untuk ketahui lebih lanjut.

Anak Kekal Selamat Walaupun Kereta Terbalik, Wanita Ini Kongsi Pentingnya ‘Car Seat’

Wanita Ini Kongsikan Mengapa Malaysia Wajibkan Penggunaan ‘Car Seat’ Bayi Bermula 2020

Netizen Tekankan Pentingnya ‘Baby Car Seat’ Selepas Insiden Bayi Tercampak Dari Kereta