Kita baru sahaja menyambut Hari Kebangsaan pada 31 Ogos yang lalu dan tidak lama lagi kita bakal menyambut Hari Malaysia pada 16 September ini. Pasti ada diantara anda yang ternanti-nanti promosi menarik sempena Hari Malaysia yang bakal tiba.

Bagi anda penggemar makanan Vietnam, anda boleh ke cawangan Pho Street berdekatan anda untuk menikmati hidangan popular mereka seperti mee daging dan banyak lagi dengan harga promosi. Pastinya anda teruja dengan perkhabaran ini.

IMG_0539 2
HYPE
HUAWEI WATCH FIT Dan FreeLace Pro, Dua Gadget Terbaru Yang Anda Perlu Dapatkan Untuk Melengkapkan Aktiviti Sukan Anda
Baca lagi →

Untuk pengetahuan anda, terdapat 6 cawangan Pho Street di seluruh Malaysia dan restoran ini menghidangkan pelbagai makanan popular Vietnam yang semestinya halal dan boleh dinikmati semua.

Menariknya, anda boleh dapatkan setiap mangkuk Pho Beef Combination dengan harga bermula daripada RM6.20 sahaja dan sah dari 9 September hingga 16 September 2019 ini.

Jika anda ingin mencuba makanan popular Vietnam, jangan lepaskan peluang anda untuk menikmati hidangan tersebut dengan harga promosi. Anda mungkin juga berminat untuk mencuba menu terbaharu daripada FamilyMart. Klik pautan di bawah untuk ketahui lebih lanjut. 

FamilyMart Perkenalkan Aiskrim Perisa ‘Belgian Dark Chocolate’ Edisi Terhad

‘Zinger Double Down’ Kembali Ke KFC Malaysia Minggu Hadapan

Anda Mungkin Suka