Langgan saluran Telegram kami untuk kemaskini berita baharu dan isu terkini. VOCKET

Anda peminat ayam goreng KFC? Ini saat terbaik untuk anda dapatkan ayam goreng KFC dengan harga yang murah dan bolehlah anda belanja keluarga dan rakan-rakan anda.

Kali ini, KFC tampil dengan promosi cukup gempak iaitu 3 set Snack Plate hanya berharga RM33 sahaja. Betul, anda tidak salah lihat kerana promosi terbaharu ini memang untuk 3 set!

HYPE
Mudah Dan Memuaskan, REV Ad Manager Buka Peluang Bantu Promosi Perniagaan Tempatan
Baca lagi →

Istimewanya promosi ini, ia akan berlangsung selama 3 hari iaitu bermula pada 17 Ogos 2020 dan akan berakhir pada 9 Ogos 2020. Promosi ini tersedia di kesemua cawangan KFC Malaysia kecuali di Genting Highlands, Mall of Medini dan kesemua lapangan terbang serta anda juga boleh membuat pesanan secara online.

Mudah sahaja untuk menebus promosi ini. Anda hanya perlu tunjukkan post KFC ini di kaunter semasa membuat pesanan bermula dari jam 10 pagi hingga 10 malam. Jika anda membuat tempahan secara atas talian, anda hanya perlu masukkan kod promo: ‘3FOR33’.

Sebelum terlupa, setiap pelanggan hanya dibenarkan membuat 3 kali penebusan sahaja. Untuk maklumat lanjut, anda boleh layari laman sesawang KFC Malaysia. Jangan lupa temujanji kita di KFC nanti!

Tahukah anda bahawa anda boleh tukar ayam anda di KFC jika saiznya kecil? Klik pautan di bawah untuk ketahui lebih lanjut.

Bekas Pekerja KFC Dedah Tindakan Sekiranya Menerima Ayam Bersaiz Kecil

Crocs Perkenalkan Sandal Edisi ‘Ayam Goreng’ Hasil Kolaborasi Bersama KFC

Resipi Ayam Goreng Yang Sedap Dan Senang Khas Buat Penggemar KFC Ini Raih 2.5K ‘Shares’