Tidak terhenti dengan ciri panggilan video berkumpulan yang baharu,Instagram terus memperkenalkan ciri terbaharu yang membenarkan anda berkongsi Insta Stories kepada kenalan terdekat sahaja. Pengguna boleh menggunakan ciri ini dengan menyenaraikan kenalan rapat yang boleh diubah melalui pilihan di akaun anda.

IMG_20180702_072530_346

Hanya rakan yang tersenarai sahaja boleh melihat kandungan Insta Stories anda apabila anda memilih “Close Friend” sebelum anda memuat naik Story tersebut.

Instastoriesclosefriend

Seperti biasa jika anda hendak menggunakan ciri ini, anda dikehendaki untuk mengemaskini aplikasi Instagram anda kepada versi yang terkini. Kemaskini boleh dibuat di Google Play dan App Store.

Bolehlah anda muat naik gambar tanpa membuatkan pihak lain “terasa” selepas ini.

BACAAN SETERUSNYA

© 2018 Vocket Media Sdn Bhd (1173405-W), a part of Media Prima Group