Setiap kali menjelang Ramadan atau Raya, anda mesti berazam nak buat sesuatu yang best. Ada yang berjanji nak kurus, ada yang simpan angan-angan mahu menjadi lagi rajin dan tidak kurang ada yang berikrar nak jadi seorang yang lebih berjimat-cermat. Macam pelumba MotoGP negara kita Hafizh Syahrin, beliau berikrar untuk pulang setelah 3 tahun Beraya di perantauan untuk berlumba.

Tapi itulah, kadang-kadang ikrar anda itu tinggal angan-angan. Yelah, apabila dah tiada langsung pembakar semangat, semua gagal. Oleh itu, kali ini kami mahu kongsikan dengan anda cara yang paling seronok untuk pastikan azam tahun ini terlaksana dengan jayanya! Boleh dapat hadiah yang menarik pulak itu!

MiTEC
HYPE
‘Hi HOME Property Event’ Acara Hartanah Unik Yang Akan Berlangsung Pada 25 Julai 2019
Baca lagi →

ezgif.com-optimize

Kongsi ikrar Ramadan atau Raya anda menang!

Kongsi ikrar? Menang hadiah?

Haaa… kami anda berita baik hendak beritahu. Sabar.. Sabar. Sebenarnya ini salah satu pembakar semangat yang kami maksudkan tadi. Kalau anda mahu tahu, bermula 1 Mei 2019 hingga 30 Jun 2019, Red Bull dengan kerjasama Touch ‘n Go eWallet mengalu-alukan anda untuk kongsi ikrar Ramadan atau Raya anda melalui kempen Red Bull My Raya Pledge.

Apa yang best ialah ikrar yang paling menarik dan kreatif berpeluang memenangi hadiah macam kami senaraikan di bawah ini dan mereka yang sudah mempunyai akaun Touch ‘n Go eWallet akan mempunyai 3 kali ganda peluang untuk memenangi hadiah mingguan.

touch n go

  1. HADIAH UTAMA (1x Pemenang)

Ini bukan hadiah biasa-biasa tahu. Kalau anda terpilih dan menang hadiah utama ini, anda berpeluang mendapat tajaan rumah terbuka. Pendek kata kos seperti sewaan lokasi majlis, katering dan acara hiburan ditanggung sepenuhnya oleh penaja.

Malah kami difahamkan kalau anda mahu buat event lain selain rumah terbuka pun boleh. Birthday party? Majlis bertunang? Semua boleh! Asalkan, majlis anda kena ikut syarat-syarat berikut:

  • Jumlah tetamu jemputan: 250 orang saja
  • Tarikh acara/majlis: mestilah sebelum 1 Jun 2020
  1. HADIAH MINGGUAN (10x Pemenang setiap minggu)

Bukan setakat hadiah utama! Setiap minggu pun ada 10 pemenang lain yang akan dipilih untuk dapat macam-macam hadiah menarik selama lebih kurang 8 minggu. Ini antara hadiah yang anda berpeluang dapat kalau anda turut serta kongsi ikrar itu nanti. Buat yang terbaik tahu!

5 pemenang terbaik

  • Kad Touch ‘n Go Edisi Terhad Red Bull RM50
  • Pin tambah nilai Touch ‘n Go eWallet bernilai RM200
  • Pek 4 Red Bull Eropah

5 pemenang seterusnya

  • Baucar petrol (RM100)
  • Pek 4 Red Bull Eropah

*Tertakluk kepada terma & syarat

Cara nak join ikrar Ramadan atau raya bersama Red Bull

Kalau anda mahu ikuti serta ikrar ini, anda kena beli satu tin sebarang Produk Minuman Tenaga Red Bull Eropah (bukan tin yang berwarna EMAS tu ya!) dan simpan resit asal sebagai bukti pembelian.

ezgif.com-optimize (1)

Kemudian, pergi ke laman sesawang redbull.my/myrayapledge dan ikuti langkah-langkah mudah macam kat bawah ni:

Langkah 1: Hasilkan avatar atau kartun Raya peribadi anda.
Langkah 2: Kongsi ikrar Raya atau Ramadan anda dengan cara yang paling kreatif.
Langkah 3: Sertakan nama, e-mel dan nombor telefon bimbit anda.

Paling syok, anda dibenarkan menghantar seberapa banyak penyertaan dengan syarat, setiap penyertaan mestilah disertai bukti pembelian berasingan sebelum penyertaan dihantar. Eh… Jap! anda juga boleh beli minuman tenaga Red Bull dekat Lazada tahu sebab kalau beli disitu anda akan dapat Kad Touch ‘n Go Edisi Terhad Red Bull secara percuma!

*Selagi stok masih ada

Tengah fikir apa ikrar yang sesuai untuk sertai sekali ke itu? Hehe. Jangan fikir lama-lama sangat tahu, lebih pergi beli minuman tenaga Red Bull produk dari Eropah siap-siap dulu. Beli awal tidak kalut. Simpan resit dan terus hantar penyertaan di redbull.my/myrayapledge. Mana tahu untung-untung anda terpilih jadi pemenang, bolehlah jemput admin pergi rumah terbuka anda itu nanti.

Kami daripada team TheVocket dan Red Bull mengucapkan Selamat Berpuasa, Selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri dan Selamat Mencuba! Sebarang maklumat lanjut tentang ikrar Ramadan Raya ini, anda boleh layari laman sesawang Red Bull!

Sebarang maklumat lanjut tentang ikrar Ramadan & Raya ini, anda boleh layari laman sesawang Red Bull!

 

Anda Mungkin Suka