Follow Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini

Sebut mengenai Lazada, kami yakin hampir semua orang pernah menggunakan platform e-commerce popular ini. Menawarkan seleksi barangan beserta promosi yang pelbagai antara yang membuatkan platform ini menjadi pilihan.

Terbaharu, bersempena dengan bulan Mac, Lazada tampil dengan sebuah program terbaru di mana para pengguna berpeluang mendapatkan Lazada Bonus sehingga RM40. Menarik bukan?

Menerusi Lazada Bonus yang ditawarkan, para pengguna berpeluang menggunakannya dengan menebus beberapa produk yang tersedia menerusi Lazada Bonus Badges.

HYPE
Capai 5.4 Juta Tontonan, Alha Alfa Cosmetics Berjaya Mendimensikan AJL 37 Dengan Kemeriahan
Baca lagi →

photo6190679544952892233

Caranya mudah sahaja, anda boleh mulai mengumpul Lazada Bonus setiap hari pada 1 Mac sehingga 2 Mac dan 20 Mac sehingga 26 Mac. Selepas kutipan Lazada Bonus dibuat, para pengguna berpeluang menyemak barangan yang tersedia dengan butang Lazada Bonus.

Lazada Bonus yang dikutip berpeluang digunakan seawal 3 Mac dan 27 Mac bergantung jumlah kepada jumlah bonus yang dikutip. Mudah bukan? Apa tunggu lagi, inilah masanya untuk anda berbelanja sambil menerima rebat menerusi platform Lazada.

Sebelum ini PPUM pernah hadir dengan sebuah inisiatif mengumpul sumbangan peralatan perubatan dan PPE melalui Lazada.

PPUM Kumpul Sumbangan Peralatan Perubatan Dan PPE Melalui Lazada

Jaminan Harga Terendah, ‘Chup’ Dulu Barang Yang Anda Mahu Sempena Lazada 11.11