Langgan saluran Telegram kami untuk kemaskini berita baharu dan isu terkini. VOCKET

Hari Raya Aidilfitri seharusnya diraikan dengan penuh rasa kesyukuran dan kegembiraan. Meski kita masih terkesan dengan pandemik, segala persiapan tetap perlu di laksanakan bagi memastikan sambutan raya tetap meriah. Bukan sahaja persiapan dari segi pakaian baharu, rumah kita juga harus diambil kira agar keterujaan tetap dirasai.

Courts Malaysia, sebagai peneraju jualan barang elektrik, teknologi dan perabot terbesar di Malaysia menawarkan promosi menarik untuk pelanggannya sempena Hari Raya yang bakal tiba.

ezgif-3-2b50c197b4f8

Menerusi kempen Sinari Raya Jimat Berbelanja, harga yang di tawarkan adalah sangat rendah berbanding harga kempen lain sehingga pelanggan boleh nikmati rebat melebihi RM3.8 juta di seluruh cawangan.

Selain itu, diskaun untuk setiap kategori juga amat berbaloi untuk di rebut seperti diskaun sehingga 20% untuk pembelian perabot dan diskaun sehingga 15% untuk pembelian peti sejuk, penyaman udara mesin basuh dan televisyen terpilih.

Ini lah masa yang sesuai untuk anda menukar barangan rumah kepada yang lebih besar, lebih selesa dan lebih berkapasiti tinggi. Di Courts lebih banyak anda membeli, lebih jimat anda berbelanja. Eratkan hubungan anda dengan orang tersayang dengan berhubung menggunakan telefon pintar lebih canggih dan jelas.

1619006134-resize_COURTSPOSM_RAYA_WAVE2_FREE_DELIVERY_FURNITURE-1024×1024

Setiap pembelian telefon pintar terpilih bernilai RM2,999 dan ke atas, anda boleh dapat rebat sehingga RM200. Bukan itu sahaja, servis-servis ekstra juga turut tersedia seperti penghantaran percuma, servis dr.digital dan banyak lagi.

Hadiah-hadiah percuma berjenama juga menanti pelanggan dengan setiap pembelian barangan serendah RM1,499 dan ke atas seperti barangan jenama jag Elba, pengisar Sharp, pembersih udara Sharp, tab Samsung Galaxy, Apple Airpods Pro dan Samsung Galaxy tab S6 Lite.

Jadikan Courts Malaysia sebagai tempat pilihan untuk anda berbelanja barangan rumah dan jangan lupa untuk nikmati servis sanitasi rumah hanya RM199 untuk memastikan keselamatan dan keselesaan tetamu dan seisi keluarga anda.

Kunjungi Courts berdekatan anda sekarang sehingga 18 Mei 2021 dan untuk maklumat lanjut mengenai promosi kami, layari laman web Courts di atau layari akaun rasmi Instagram atau Facebook. Tertakluk terma dan syarat. Tonton video Raya dari Courts bersempena pandemik yang bertajuk Raya Ni Tak Best!

Sempena raya yang bakal tiba, ketahui bagaimana anda mampu hasilkan kuih raya menggunakan coklat Cadbury.

Anda Mahu Buat Kuih Raya Sambil Beramal Bersama Cadbury? Cuba Resepi Terbaharu Ini

6 Sebab Mengapa Sungei Wang Plaza Perlu Jadi Lokasi ‘Shopping’ Raya Anda Tahun Ini