Follow Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini

Sebuah filem animasi, The Croods: A New Age bakal membuatkan anda terhibur sepanjang anda menonton filem tersebut di pawagam. Bagi anda yang tidak tahu, The Croods: A New Age merupakan sebuah filem sekuel daripada The Croods yang ditayangkan pada tahun 2013.

Sedikit sinopsis, sekuel kali ini mengisahkan keluarga Croods yang berdepan cabaran baru dengan bertemu keluarga prasejarah lain selepas meninggalkan gua mereka sebelum ini. Perbezaan antara keluarga Croods dan keluarga prasejarah tersebut menyebabkan hubungan mereka ‘berpecah’ serta mereka bakal berdepan ancaman lebih besar.

Untuk pengetahuan anda, suara latar bagi keluarga Croods adalah Nicolas Cage, Emma Stone, dan Ryan Reynolds, manakala keluarga Betterman adalah Peter Dinklage sebagai Phil, Leslie Mann sebagai Hope, dan Kelly Marie Tran sebagai anak mereka, Dawn.

Sebelum terlupa, anda juga berpeluang untuk menangi hadiah seperti t-shirt, plush bag tags dan plush bumbags. Jika anda ingin menangi kesemua hadiah ini, layari link ini untuk maklumat lanjut. Apa kata anda tonton dahulu trailer filem The Croods: A New Age sementara menanti ia ditayangkan di pawagam Malaysia pada 13 Mei 2021 ini.

Sementara itu, kami kongsikan beberapa filem yang mungkin anda berminat untuk tonton di pawagam pada pautan di bawah ini.

Tonton Trailer Rasmi Nobody, Filem Penuh Aksi Persis John Wick

Tonton Trailer Rasmi Fast & Furious 9 Yang Penuh Aksi Dan Kejutan

Lagu Terkenal Taylor Swift Dipilih Sebagai Muzik Latar Filem Animasi Spirit Untamed