Langgan saluran Telegram kami untuk kemaskini berita baharu dan isu terkini. VOCKET

Ramai beranggapan mimpi hanya mainan tidur tetapi tidak buat Safwan apabila mimpi beliau bertemu pari-pari menjadi titik permulaan untuk upgrade dirinya.

Baru-baru ini, Safwan ada kongsi kisah dia berjumpa dengan pari-pari dalam mimpi. Jom lihat sendiri gambaran pari-pari si Safwan ini.

Ish, memang tak patut pun tindakan si Safwan ini. Mungkin anda ingat benda itu kecil tetapi kalau ada 1,000 orang macam si Safwan ni, rasa-rasa apa sahaja yang tidak tersumbat kan?

Indah Water Sambut Ulang Tahun Ke-25

Indah Water 1

Terima Kasih Indah Water Konsortium atas 25 tahun usaha memberikan yang terbaik dalam perkhidmatan mereka. Matlamat mereka cuma satu iaitu:

Berkhidmat bagi memastikan rakyat Malaysia dapat menikmati persekitaran yang bersih dan sihat menerusi sistem pembetungan yang diselenggarakan dengan baik – IWK Portal

Usaha IWK tanggungjawab kita bersama

Indah Water 2

Penting untuk kita ada kesedaran bagi membantu Indah Water Konsortium dalam memastikan persekitaran bersih dan sihat. Jadi, tidak salah kalau kita upgrade diri daripada terus jadi seperti Safwan. Bukan itu saja, tanggungjawab dalam membayar bil Indah Water Konsortium juga perlu dititikberatkan.

Sejajar dengan kemajuan teknologi, kini bil Indah Water Konsortium boleh dibayar secara atas talian ya. Tidak perlu susah-susah pergi ke premis untuk membuat bayaran.

Jadi, anda sudah bayar belum bil Indah Water Konsortium bulan ini? Kalau belum, lebih baik check di laman sesawang mereka ini.

Ini pula kisah yang jarang kita baca di media sosial. Mereka berkhidmat sepanjang masa demi keselesaan kita

Wira Tak Didendang Yang Berkhidmat Demi Keselesaan Kita