Langgan saluran Telegram kami untuk kemaskini berita baharu dan isu terkini. VOCKET

Percaya atau tidak penginapan Airbnb di Taiping, Perak ini sebenarnya sebuah rumah teres berusia 20 tahun yang telah diubahsuai pada tahun 2018?

Jiran 58 Guesthouse ini pastinya akan menjadi tarikan buat anda di luar sana yang inginkan penginapan yang mengetengahkan ciri-ciri minimalis. Malah, anda yang gemar mengambil gambar akan suka untuk menginap di sini kerana setiap sudut dalam rumah ini merupakan spot terbaik untuk bergambar.

13

14

tingkap

Walaupun rumah teres lama ini telah diubahsuai, tetapi ia masih lagi memelihara karakter sedia ada rumah tersebut. Untuk pengetahuan anda, setiap karakter rumah berbeza-beza mengikut tahun bangunan yang dibina dan pastinya anda perasan perbezaan pada bangunan lama dan baharu seperti dibahagian tingkap dan strukturnya.

Malah, Jiran 58 Guesthouse ini hadir dengan 4 bilik tidur yang boleh memuatkan 12 tetamu. Lebih menarik, penginapan ini turut dilengkapi dengan mini kolam renang yang pastinya menjadi highlight dalam penginapan pilihan anda.

swimmingpool

12

11

Jika dilihat, ruang tamu, dapur dan tempat makan yang berkonsep terbuka menjadikan ia kelihatan lapang. Malah, pilihan warna yang digunakan menjadikan ruangan dalam rumah rasa selesa dan luas.

Harga untuk penginapan ini adalah RM335 untuk satu malam dan anda boleh membuat tempahan di sini. Pastinya anda yang ingin penginapan yang cantik dan selesa bolehlah menginap disini.

buaian

D7wNOw-VUAIKwJ9

D7wNOG-U8AA9QyX

100

200

300

Anda Mungkin Suka