Siapa tidak kenal dengan Maggi Malaysia boleh terus ke Facebook mereka untuk melihat siapakah mereka dan apa produk keluaran mereka.

Apa pun, siapa yang dah kenal dengan Maggi Malaysia boleh terus dengan pembacaan anda pada gambar di bawah.

Beberapa minggu lepas, den beli megi cup x de garpu plastik, jadi kena makan hirup je (sebab dalam office).. Terkenankan dah dua kali kena x de garpu plastik ni, Saje den report kat fb maggie malaysia.. Selang beberapa hari nestle call den mintak alamat bagai dan minta maaf. Den kato la x po lah, mende kecik je.. Tapi depa ckp ni hal besar buat diaorang, den angguk2 geleng2 je lah sebab dia speaking, den duk yes no yes no je lepas tu gelak kecik sikit2 Ni… Ni.. Hari ni den dapat surat maaf ngan duit refund skali.. Megi cup x de sudu punya isu je pun, den sendiri rasa kolot pi report suka2 je pun.. Apa pengajaran yg boleh kita dapat dari customer servis camni? Terbaik betul.. Respek

A photo posted by Freddie Aziz Jasbindar (@freddieaziz) on

Apa yang kita lihat dari pengalaman @freddieaziz di atas, pihak Maggi Malaysia amat bertanggungjawab dalam isu ini. Walaupun nilai barang tidak seberapa bagi @freddieaziz, namun pihak Maggi Malaysia amat besar bagi mereka.

Terima kasih @freddieaziz atas perkongsian ini.

BACAAN SETERUSNYA

© 2018 Vocket Media Sdn Bhd (1173405-W). Dibuat dengan cinta di Damansara ❤