Sering diiklankan di laman web dan radio, pasti ramai yang cukup tahu dengan laman Bjak.my. Berjaya menjadi pelopor kepada perkhidmatan perbandingan insurans kereta di Asia Tenggara antara yang membuat laman ini menjadi pilihan lebih 3 juta pengguna.

Bersempena dengan musibah yang melanda di Malaysia baru-baru ini iaitu banjir besar khususnya di kawasan Pantai Timur dan Johor, Bjak.my berbesar hati untuk melancarkan sebuah tabung yang dinamakan sebagai Bjak Kasih.

Menerusi tabung Bjak Kasih yang dilancarkan, Bjak.my menyasarkan sasaran RM1 juta kutipan bagi membantu meringankan beban mangsa banjir. Tidak hanya membantu secara sendirian, Bjak.my turut membuka tabung ini untuk orang ramai sama-sama menyalurkan bantuan bersama.

Cara-cara menderma ke tabung Bjak Kasih

Bjak.my_

Khas buat anda yang ingin meringan beban mangsa banjir, anda berpeluang melakukannya bersama Bjak.my dengan memperbaharui insurans kereta di platform Bjak.my dengan menekan pautan yang disediakan.

Difahamkan pada setiap ringgit yang disumbangkan oleh pelanggan Bjak.my, syarikat ini akan menggandakan dengan jumlah yang sama. Dalam erti kata lain, lebih banyak pengguna yang memperbaharui insurans di Bjak.my, makan lebih banyak sumbangan yang dibuat Bjak.my buat mangsa banjir.

Tabung Bjak Kasih akan dibuka bermula 15 Januari ini dan tamat sehingga 31
Januari 11.59 malam. Bjak.my menyasarkan jumlah RM1 juta hasil daripada kutipan tabung ini. Hasil sumbangan wang akan disalurkan kepada mangsa banjir pada kadar segera kira-kira pertengahan Februari.

Apa tunggu lagi, inilah masanya untuk anda memperbaharui insurans kenderaan anda sambil beramal. Menarik bukan insiatif terbaru daripada Bjak.my ini?

Ketahui juga cara paling pantas dan bijak untuk anda renew cukai jalan dan insurans kenderaan anda dengan klik pautan di bawah.

Ini Cara Paling Pantas dan Bijak Untuk Anda ‘Renew’ Cukai Jalan Dan Insurans Kenderaan

Cepat Dan Efisien, Guna Bjak.my Untuk Banding Dan Beli Insurans Kereta Dengan Segera

Anda Mungkin Suka