Langgan saluran Telegram kami untuk kemaskini berita baharu dan isu terkini. VOCKET

Teknologi BOOST yang diperkenalkan adidas memang mendapat sambutan ramai terutamanya peminat jenama dari Jerman ini. Baru-baru ini, Adidas memperkenalkan model baru bagi siri BOOST iaitu PureBOOST ZG, kasut sukan yang menggunakan teknologi Primeknit untuk fit yang lebih natural dan mengikut pergerakan kaki pemakai.

Tapak BOOST pada kasut ini akan memberi respon terbaik untuk setiap hentakan ketika anda berlari dan memberi level keselesaan yang tinggi kepada pemakai. Kaki anda juga tidak akan ‘lari’ dengan adanya bantuan band getah di bahagian tengah kasut dan heel counter. Barulah tak melecet kaki anda.

Kasut ini sudah boleh didapati di butik Adidas di Malaysia atau anda boleh terus beli di website Adidas Malaysia di sini. Harga untuk kasut ini adalah RM439. Saya belum sempat cuba lagi model ini tetapi saya ada model kasut dengan teknologi BOOST ini. Memang comfy dan sangat best. Jangan lupa untuk join adidas Energy movement di @adidasrunnning (Twitter) dan #PureBOOSTZG #adidasMY (Instagram).

1. adidas PureBoost ZG

160226-Adidas-5054

1.2 adidas PureBOOST ZG (1)

160226-Adidas-5081

Anda Mungkin Suka