Penantian 10 tahun peminat setia Marvel Cinematic Universe (MCU) untuk Marvel Studios’ Avengers: Infinity War akhirnya akan berakhir 25 April ini!

Tidak perlu diperkenalkan watak-watak yang akan muncul dalam Infinity War ini. Setiap wira kegemaran anda; dari Iron Man sehingga ke Star-Lord akan berganding bahu untuk melawan Thanos & The Black Order!

Sementara menantikan filem ini yang akan keluar dua minggu lagi, kami ada barangan rasmi edisi khas Marvel Studios’ Avengers: Infinity War untuk anda. Barangan berkenaan termasuklah pin badge, topi, card holder, buku nota, t-Shirt, payung dan USB Drive. Semuanya menawan dan cantik-cantik belaka.

Infinity War Giveaway

Syarat Penyertaan
1. Ikuti laman FB Marvel Malaysia dan share peraduan ini di halaman Facebook anda. Jangan lupa untuk letak hashtag #VocketGiveaways dan #AvengersMY pada posting anda.

2. Setiap pemenang akan memenangi salah satu daripada barangan rasmi di atas. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 27 April 2018 8.00 malam (Jumaat). Pemenang akan dihubungi pada 28 April 2018 (Sabtu).

3. Isi butiran anda dalam lampiran di bawah untuk memudahkan kami menghubungi anda andai terpilih sebagai pemenang. Pemenang akan dipilih berdasarkan jawapan paling kreatif. Fikir betul-betul sebelum menjawab. All the best!

BACAAN SETERUSNYA

© 2018 Vocket Media Sdn Bhd (1173405-W), a part of Media Prima Group