Satu filem animasi hebat akan ditayangkan di pawagam pada 15 Mac ini. Filem ini diinspirasikan daripada buku kanak-kanak terkenal dari Britain, Peter Rabbit. Kalau anda pernah baca buku ini, anda pastikan sukakan Peter Rabbit ini.

Peter Rabbit bersama 3 adik perempuannya, Flopsy, Mopsy dan Cotton-Tail sentiasa berkunjung ke rumah Mr. McGregor untuk makan tanaman di rumah berkenaan. Semuanya baik-baik sahaja sehinggalah salah seorang anak buah McGregor, Derek berpindah dan menjaga tanaman di rumah Mr.McGregor.

Daiichi First 7 Plus Car Seat – Copy
HYPE
Kerusi Kereta Bayi Daiichi Lengkap Dengan Ciri Keselamatan Terbaik Pilihan Ibu Bapa
Baca lagi →

Maka berlakulah ‘peperangan’ antara Peter Rabbit sekeluarga dengan Derek dalam usaha mereka untuk terus kekal di perkarangan rumah Mr.McGregor.

Kami ada barangan rasmi Peter Rabbit seperti beg, payung, stiker, keychain, headband serta benih pokok untuk anda menangi. Awesome bukan kalau dapat tanam pokok sendiri di rumah. Ikuti cara mudah di bawah.

P Rabbit Merch

Barangan rasmi ‘Peter Rabbit yang and akan menangi

Vocket Premiere ‘Peter Rabbit’
Tempat: GSC 1 Utama
Tarikh:12 Mac 2018
Masa: 9.00 malam

1. Ikuti laman Sony Pictures Malaysia dan share peraduan ini di halaman Facebook anda. Jangan lupa untuk letak hashtag #PeterRabbitMovie dan #VocketPremiere pada posting anda.

2. Setiap pemenang akan dihadiahkan dua tiket ke tayangan filem ini. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 11 Mac 2018 8.00 malam (Ahad). Pemenang akan dihubungi pada 12 Mac 2018 (Isnin).

3. Isi butiran anda dalam lampiran di bawah untuk memudahkan kami menghubungi anda andai terpilih sebagai pemenang.

4. Pemenang akan dihubungi melalui email. Selamat berjaya!

Anda Mungkin Suka