“Kan best kalau masa test drive dapat apa-apa barang percuma. Semangat sikit nak beli kereta ni.” Pernah tak terdetik dalam hati anda perkara ini?

Mesti pernah punya kan? Kalau tak terdetik masa nak pergi, mesti masa balik tu anda pandang sahaja muka jurujual macam nak kasi hint, “Takkan balik tangan kosong saja?” Memang tak akan dapat apa-apa punyalah.

Jangan risau. Toyota dengar isi hati anda. Sebab itu Toyota hendak beri anda barang percuma bila anda test drive kereta Toyota. Kalau anda beli kereta pula, lain pula hadiah yang anda akan dapat.

Hanya dengan test drive & jawab kuiz, hadiah menarik menanti!

Bill Hader

Betul tu! Tak payah minta-minta, yang ini memang dapat terus. Bila anda test drive sahaja terus dapat merchandise Toyota secara percuma!

Barang apa itu rahsialah. Kalau nak tahu kenalah pergi test drive dulu baru tahu dapat hadiah apa kan? Tapi, lagi seronoklah daripada pergi test drive tak dapat apa-apa kan? Bukan senang nak dapat official merchandise daripada Toyota ini.

Habis test drive, anda buat pulak kuiz yang disediakan. Buat kuiz pun dapat hadiah okay? Anda berpeluang untuk bawa pulang smartphone ataupun iPad! Senang betul nak dapat hadiah. Test drive dapat hadiah, buat kuiz pun dapat handphone!

Toyota Pic

Ha, kalau tempah kereta dapat apa pula?

langkawi-tanjung-rhu-resort-langkawi-297765_1000_560

Bila anda tempah kereta pula, boleh dapat percutian percuma! Hanya tempah kereta Toyota dan anda bakal menerima pakej percutian percuma. Bukan satu tapi ada tiga pakej percutian untuk diberikan! Beli kereta, dapat pakej percutian. Bukan hari-hari ada tawaran hebat macam ni kan?

Test drive & booking sudah. Bila dah beli kereta dapat hadiah lagi ke?

ANDA BERPELUANG PULA UNTUK MEMENANGI KERETA TOYOTA SIENTA!

Toyota pic 2

Anda tak salah baca, memang betul. Sudahlah beli kereta. Dapat pula peluang untuk dapat sebuah lagi kereta. Berbaloi sangat-sangatlah anda spend duit yang anda kalau macam ni.

Ada empat buah kereta untuk dimenangi. Jadi, jangan lepaskan peluang ini guys. Mana tahu rezeki kan? Dapat pakej percutian, merchandise dan juga dua buah kereta sekaligus! Fuh, jangan kata Toyota tak payung.

Dan untuk pengetahuan anda, Toyota Weekender akan berlangsung pada 20 & 21 Oktober ini di semua cawangan Toyota seluruh negara. Snek ringan dan minuman akan disediakan. Ini juga masa terbaik untuk ibu bapa lihat kereta dengan tenang. Sebabnya? Sebab anak-anak boleh join aktiviti yang disediakan.

Maklumat lanjut mengenai promosi ini anda boleh klik di sini!

THE VOCKET MASTHEAD
HYPE
Jom Makan Durian Secara Percuma Di ‘Pesta Musang King’ 13 Dan 20 Julai Ini
Baca lagi →