Filem ini sedang panas popular di China! Mula ditayangkan minggu lalu, filem lakonan Tony Leung, Bai Baihe, Jing Boran, Li Yuchun and Tony Yang ini berkisahkan Wuba, makhluk comel yang terpaksa berpisah dengan keluarga manusianya, Tian (Jing Boran) dan Lan (Bai Baihe).

Bermulalah pengembaraan Wuba secara solo tetapi Wuba kini dalam bahaya kerana beliau dicari dan dikehendaki secara hidup atau pun mati menyebabkan Wuba kembali bersembunyi. Wuba terjumpa seorang kaki judi (Tony Leung Chiu-wai) dan bersama membentuk pakatan untuk selesaikan masalah masing-masing.

Amirudin Shari
HYPE
Lihat Salah Satu Norma Baharu Dalam Menyambut Hari Raya Aidilfitri Tahun Ini
Baca lagi →

Kami ada in-season passes serta barangan rasmi ‘Monster Hunt’ untuk anda menangi. Isi butiran anda di bawah:

Wuba Merch

Syarat Penyertaan

1. Ikuti laman Sony Pictures Malaysia dan share peraduan ini di halaman Facebook anda. Jangan lupa untuk letak hashtag #MonsterHunt2 pada posting anda.

2. Setiap pemenang akan dihadiahkan dua tiket ke tayangan filem ini. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 8.00 malam 25 Februari 2018 (Ahad). Pemenang akan dihubungi 26 Februari 2018 (Isnin).

3. Isi butiran anda dalam lampiran di bawah untuk memudahkan kami menghubungi anda andai terpilih sebagai pemenang.

4. Pemenang akan dihubungi melalui email. Tiket yang anda menangi boleh ditebus di mana-mana pawagam seluruh negara untuk menyaksikan filem.

Anda Mungkin Suka