Langgan saluran Telegram kami untuk kemaskini berita baharu dan isu terkini. VOCKET

We are venom!

Sejujurnya kami tidak sabar untuk menonton pelakon kegemaran kami, Tom Hardy sebagai Eddie Brock. Venom akan mengisahkan seorang wartawan Eddie yang cuba untuk menjatuhkan pengasas Life Foundation, Carlton Drake (Riz Ahmed). Obsesi untuk menjatuhkan Drake menyebabkan hubungan beliau dan kekasihnya, Anne Weying (Michelle Williams) menjadi goyah.

Ketika membuat tinjauan pada salah satu barangan eksperimen milik Drake, alien Venom memilih Eddie sebagai hostnya dan beliau kini memiliki kuasa hebat tetapi Venom adalah satu kuasa yang dark dan unpredictable. Dapatkan Eddie menguasai kuasa sebenar Venom ini nanti?

Venom Merch

Barangan rasmi ‘Venom’ yang anda boleh menangi

Vocket Premiere ‘Venom’
Lokasi: GSC 1 Utama
Tarikh: 2 October 2018 (Selasa)
Masa: 8.30PM

1. Ikuti laman Sony Pictures Malaysia dan share peraduan ini di halaman Facebook anda. Jangan lupa untuk letak hashtag #WeAreVenom dan #VocketPremiere pada posting anda.

2. Setiap pemenang akan dihadiahkan dua tiket ke tayangan filem ini. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 1 October 2018 4.00 petang (Isnin). Pemenang akan dihubungi pada 1 October 2018 6.00 petang (Isnin).

3. Isi butiran anda dalam lampiran di bawah untuk memudahkan kami menghubungi anda andai terpilih sebagai pemenang. Jawapan paling kreatif akan memenangi barangan rasmi Venom!

4. Pemenang akan dihubungi melalui email. Semoga berjaya!

Anda Mungkin Suka