Vocket Premiere kali ini special sedikit kerana tayangan perdana ini tidak berlangsung di pawagam, tetapi di Stadium Nasional Bukit Jalil!

Ini adalah inisiatif yang sangat hebat untuk tayangan perdana filem legenda badminton negara, Dato’ Lee Chong Wei yang diarahkan pengarah tempatan, Teng Bee. Filem ini pastinya akan mengisahkan perjalanan hidup Lee Chong Wei yang berusaha keras menempuh suka dan duka dari kecil untuk berjaya dalam sukan yang dicintainya, badminton.

Kami ada 70 tiket GOLD untuk tayangan perdana filem ini dan ikuti langkah di bawah untuk anda memenangi tiket serta memeriahkan lagi majlis khas ini. Tidak lupa, anda juga akan dapat goodies bag khas bersama tiket anda!

LCW

Layout Stadium

Tayangan Perdana ‘Lee Chong Wei’
Tarikh: 9 Mac 2018
Masa: 6.30 Petang
Lokasi: Stadium Nasional Bukit Jalil

1. Ikuti laman Lee Chong Wei Movie dan share peraduan ini di halaman Facebook anda. Jangan lupa untuk letak hashtag #LeeChongWei dan #VocketPremiere pada posting anda.

2. Setiap pemenang akan dihadiahkan dua tiket ke tayangan filem ini. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 4 Mac 2018 8.00 malam (Ahad). Pemenang akan dihubungi pada 5 Mac 2018 (Isnin).

3. Isi butiran anda dalam lampiran di bawah untuk memudahkan kami menghubungi anda andai terpilih sebagai pemenang.

4. Pemenang akan dihubungi melalui email. Selamat berjaya!

BACAAN SETERUSNYA

© 2018 Vocket Media Sdn Bhd (1173405-W), a part of Media Prima Group