Buat peminat filem muzikal, Mamma Mia ini untuk anda. Anda pasti sukakan filem ini kerana ianya sarat dengan lagu-lagu pop unggul dari kumpulan legenda ABBA. Dan lebih menarik filem ini sarat dibintangi oleh bintang-bintang terkemuka Hollywood!

Hunter Killer Photo
HYPE
Misi Menyelamat Penuh Debaran Dalam ‘Hunter Killer’
Baca lagi →

Lima tahun selepas Mamma Mia!, di pulak Greece Kalokairi, Sophie (Amanda Seyfried) telah mengandungkan akan Sky (Dominic Cooper) dan disebabkan hubungan mereka agak goyah, membuatkan Sophie sedikit meragui kemampuan dirinya untuk survive tanpa ibunya, Donna. (Meryl Streep).

Namun dari sini, Sophie mula mendapat tahu tentang masa silam ibunya; tetnag bagaimana beliau menubuhkan The Dynamos, menjalanan bisnes villanya di pulau tersebut sehingga kisah bagaimana Donna bertemu ayahnya. Dan beliau juga bakal mendapat kunjungan nenek yang tidak pernah ditemuinya, Ruby Sheridan (Cher).

Vocket Premiere Mamma Mia! Here We Go Again
Lokasi: TGV Cinemas 1 Utama
Tarikh: 17 Julai 2018 (Selasa)
Masa: 9.15PM

1. Ikuti laman UIP Malaysia dan share peraduan ini di halaman Facebook anda. Jangan lupa untuk letak hashtag #MYMammaMia2 dan #VocketPremiere pada posting anda.

2. Setiap pemenang akan dihadiahkan dua tiket ke tayangan filem ini. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 16 Julai 2018 6.00 petang (Isnin). Pemenang akan dihubungi pada 16 Julai 2018 8.00 malam (Isnin).

3. Isi butiran anda dalam lampiran di bawah untuk memudahkan kami menghubungi anda andai terpilih sebagai pemenang.

4. Pemenang akan dihubungi melalui email. Semoga berjaya!

BACAAN SETERUSNYA

© 2018 Vocket Media Sdn Bhd (1173405-W), a part of Media Prima Group