Penantian peminat franchise Maze Runner selama dua tahun untuk filem terakhir siri ini akan berakhir 25 Januari 2018 ini. Ramai yang pastinya tidak sabar untuk mengetahui apa kesudahan perjuangan Thomas dan rakan-rakannya dalam menentang WCKD.

Hunter Killer Photo
HYPE
Misi Menyelamat Penuh Debaran Dalam ‘Hunter Killer’
Baca lagi →

Thomas buat kali yang terakhir perlu menembusi Last City, kubu kuat organisasi WCKD untuk menyelamatkan Minho, rakan mereka yang diambil oleh WCKD. Last City adalah labyrinth yang paling bahaya dan sesiapa yang dapat keluar secara selamat dari kubu ini, akan mendapat jawapan yang mereka mahukan.

Kami ada tiket untuk ke tayangan premiere filem ‘Maze Runner: The Death Cure’ untuk peminat setia siri ini. Ikut cara mudah di bawah untuk peluang anda menangi tiket ke tayangang perdana filem ini.

Tayangan Perdana Maze Runner: The Death Cure
Tempat: GSC MidValley
Tarikh: 23 Januari 2018
Masa: 8.45 malam

Syarat Penyertaan

1. Ikuti laman 20th Century Fox Malaysia dan share peraduan ini di halaman Facebook anda. Jangan lupa untuk letak hashtag #DeathCureMY dan #VocketPremiere pada posting anda.

2. Setiap pemenang akan dihadiahkan dua tiket ke tayangan filem ini. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 20 Januari 2017 8.00 malam (Sabtu). Pemenang akan dihubungi pada 21 Januari 2017 (Ahad).

3. Isi butiran anda dalam lampiran di bawah untuk memudahkan kami menghubungi anda andai terpilih sebagai pemenang.

4. Pemenang akan dihubungi melalui email. Selamat berjaya!

BACAAN SETERUSNYA

© 2018 Vocket Media Sdn Bhd (1173405-W), a part of Media Prima Group