Langgan saluran Telegram kami untuk kemaskini berita baharu dan isu terkini. VOCKET

Apa perasaan anda sekiranya anda dihantar untuk berperang dan musuh anda itu nanti bukan lagi ‘manusia biasa’? Itulah yang membuatkan filem Overlord ini unik dan sangat ditunggu-tunggu oleh peminat filem genre thriller yang akan berada di pawagam 8 November depan!

Filem ini akan mengambil tempat ketika D-Day pada Perang Dunia Kedua, di mana satu pasukan paratrooper Amerika Syarikat terperangkap di kawasan musuh. Misi mereka adalah untuk memusnahkan German Radio Tower di sebuah pekan kecil di luar Normandy.

selepas berjaya sampai ke lokasi yang dituju, mereka sedar yang mereka bukan sekadar melawan askar Nazi biasa, tetapi ‘mahkluk’ eksperimen Nazi yang ganas dan tidak takut mati.

Menangi 2 keping tiket ke Tayangan Perdana ‘Overlord’
Tarikh: 31 October 2018 (Rabu)
Lokasi: TGV 1 Utama
Masa: 9.15 malam

1. Ikuti laman UIP Malaysia dan share peraduan ini di halaman Facebook anda. Jangan lupa untuk letak hashtag #OverlordMY dan #VocketPremiere pada posting anda.

2. Setiap pemenang akan dihadiahkan dua tiket ke tayangan filem ini. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 29 October 2018 2.00 petang (Isnin). Pemenang akan dihubungi pada 29 October 2018 4.00 petang (Isnin).

3. Isi butiran anda dalam lampiran di bawah untuk memudahkan kami menghubungi anda andai terpilih sebagai pemenang.

4. Pemenang akan dihubungi melalui email. Semoga berjaya!