Buat peminat filem aksi, ini sesuatu untuk anda. Pelakon ternama Josh Brolin dan Benicio del Toro kembali bergabung untuk karya sekuel filem ‘Sicario: Days Of The Soldado’.

Hunter Killer Photo
HYPE
Misi Menyelamat Penuh Debaran Dalam ‘Hunter Killer’
Baca lagi →

Filem ini akan menyaksikan Matt Graver (Josh Brolin) dan Alejandro Gillick (Benicio del Toro) dihantar oleh organisasi CIA untuk mematahkan aktiviti kartel dadah di sempadan Mexico – Amerika Syarikat. Mereka menculik anak perempuan salah seorang ketua kartel dadah di Mexico untuk melancarkan perang antara kartel dadah di sana.

Namun misi mereka bertukar masalah apabila pihak kerajaan Mexico mengetahui rancangan mereka. Graver diarah untuk membunuh anak perempuan ketua kartel berkenaan namun Gillick tidak mahu dan misi ini bertukar menjadi misi menyelamat.

Sicario Folder

Folder ‘Sicario: Day Of The Soldado’ bakal menjadi milik anda

TGV Pictures ada tiket ke tayangan perdana serta barangan rasmi ‘Sicario: Days Of The Soldado’ untuk anda.

Menangi 2 keping tiket ke Tayangan Perdana ‘Sicario: Days Of The Soldado’.

Lokasi : TGV Cinemas 1 Utama
Tarikh : 27 June 2018, Rabu
Masa : 9.00PM

1. Ikuti laman TGV Pictures dan share peraduan ini di halaman Facebook anda. Jangan lupa untuk letak hashtag #Sicario dan #VocketPremiere pada posting anda.

2. Setiap pemenang akan dihadiahkan dua tiket ke tayangan filem ini. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 24 Jun 2018 9.00 malam (Ahad). Pemenang akan dihubungi pada 25 Jun 2018 (Isnin).

3. Isi butiran anda dalam lampiran di bawah untuk memudahkan kami menghubungi anda andai terpilih sebagai pemenang.

4. Pemenang akan dihubungi melalui email. Semoga berjaya!

BACAAN SETERUSNYA

© 2018 Vocket Media Sdn Bhd (1173405-W), a part of Media Prima Group