Langgan saluran Telegram kami untuk kemaskini berita baharu dan isu terkini. VOCKET

Tidak perlu diperkenalkan lagi franchise The Purge kerana peminat siri ini pastinya sudah tidak sabar menantikan karya prequelnya yang akan ditayangkan di pawagam 2 Ogos 2018 depan.

The First Purge dibintangi oleh pelakon Y’Lan Noel, Lex Scott Davis, Joivan Wade, Luna Lauren Velez dan Marisa Tomei yang akan membawa penonton melihat asal usul budaya ‘The Purge’ di negara Uncle Sam ini.

Screenshot 2021-04-16 at 5.31.46 PM
HYPE
Amalkan Gaya Hidup Sihat, Masterchef Beri Tips Untuk Anda Masak Makanan Iftar Yang Berkhasiat
Baca lagi →

Bagi menurunkan kadar pengangguran dan jenayah dibawah satu peratus, New Founding Fathers of America (NFFA) telah melakukan satu ujikaji sosiological terhadap sebuah komuniti dimana mereka di membenarkan untuk sebarang pelakuan jenayah dalam tempoh 1 hari. Kajian ini dikatakan dapat mengurangkan masalah yang sedang mereka hadapi ini.

Vocket Premiere ‘The First Purge’
Menangi 2 keping tiket ke Tayangan Perdana ‘The First Purge’
Lokasi: TGV Cinemas 1 Utama
Tarikh: 1 Ogos 2018 (Rabu)
Masa: 9.15PM

1. Ikuti laman UIP Malaysia dan share peraduan ini di halaman Facebook anda. Jangan lupa untuk letak hashtag #TheFirstPurgeMY dan #VocketPremiere pada posting anda.

2. Setiap pemenang akan dihadiahkan dua tiket ke tayangan filem ini. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 29 Julai 2018 6.00 petang (Ahad). Pemenang akan dihubungi pada 30 Julai 2018 8.00 malam (Isnin).

3. Isi butiran anda dalam lampiran di bawah untuk memudahkan kami menghubungi anda andai terpilih sebagai pemenang.

4. Pemenang akan dihubungi melalui email. Semoga berjaya!

Anda Mungkin Suka