Langgan saluran Telegram kami untuk kemaskini berita baharu dan isu terkini. VOCKET

Tidak perlu diperkenalkan lagi franchice Predator ini dan kami sudah dapat rasakan, ramai yang sudah tidak sabar lagi untuk menonton karya terbaru daripada franchise Predator ini.

Ianya bermula dari angkasa lepas ke sebuah bandar kecil, Predator versi terbaru ini adalah lebih kuat, bijak dan ganas berbanding sebelum ini. Mereka sudah berevolusi menjadi makhluk yang lebih kuat dengan menambah baik DNA di dalam diri mereka.

Screenshot 2021-04-16 at 5.31.46 PM
HYPE
Amalkan Gaya Hidup Sihat, Masterchef Beri Tips Untuk Anda Masak Makanan Iftar Yang Berkhasiat
Baca lagi →

Apabila seorang kanak-kanak secara tidak sengaja membawa kembali spesis ini ke bumi, ianya kini di bahu bekas anggota tentera dan seorang guru untuk mengelakkan kepupusan manusia di muka bumi.

Vocket Premiere ‘The Predator’
Lokasi: TGV Sunway Pyramid
Tarikh: 12 September 2018 (Rabu)
Masa: 9.00PM

1. Ikuti laman 20th Century Fox Malaysia dan share peraduan ini di halaman Facebook anda. Jangan lupa untuk letak hashtag #ThePredatorMY dan #VocketPremiere pada posting anda.

2. Setiap pemenang akan dihadiahkan dua tiket ke tayangan filem ini. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 9 September 2018 6.00 petang (Ahad). Pemenang akan dihubungi pada 10 September 2018 12.00 tengah hari (Isnin).

3. Isi butiran anda dalam lampiran di bawah untuk memudahkan kami menghubungi anda andai terpilih sebagai pemenang.

4. Pemenang akan dihubungi melalui email. Semoga berjaya!

Anda Mungkin Suka