Selain kopi, Starbucks sering tampilkan kelainan dengan ketengahkan menu-menu menarik yang menepati citarasa rakyat Malaysia dan juga merealisasikan minuman yang jadi permintaan ramai.

Follow VOCKET di Telegram untuk isu isu viral terkini

Terbaharu, Starbucks Malaysia telah bawakan dua minuman yang terkenal di luar negara iaitu Strawberry Acai with Lemonade Starbucks Refreshers dan juga Pink Drink With Strawberry Acai Starbucks Refreshers.

HYPE
Jualan Meningkat 5 Kali Ganda, Kiddocare Puas Hati Guna Perkhidmatan REV Ad Manager
Baca lagi →

Kombinasi rasa buah strawberi dengan lemonade cukup menyegarkan dan secara personal kami lebih menyukai Pink Drink With Strawberry Acai Starbucks Refreshers kerana rasa lebih krim berlemak.

Menu ini secara rasmi telah diperkenalkan hari ini dan ramai peminat Starbucks sudah mula ke cawangan Starbucks terdekat untuk mencuba menu baharu ini. Menjengah ke media sosial, ramai orang memberikan maklum balas positif dengan minuman baru ini.

@_ejay07

Hello, try our new drink. *Strawberry Acai with Lemonade* A combination of real fruitjuice and flavors of sweetstrawberry and acai, with realstrawberry slides. Visit nearest starbucks #fypシ #foryoupage #foryou #zyxcba

♬ ชอบเธออะ (ท่อนละลาย) – Ptrp Studio

@beeellaz

very refreshing! Strawberry Acai Lemonade and Pink Drink Strawberry Acai 🥺🍓✨ #pinkdrinkstarbucks #starbucksmalaysia #starbucksdrinks #starbucksrecipe

♬ C.H.R.I.S.Y.E. (Speed Up Version) – 💐 – dyandra

Bagi anda yang mahu mencuba minuman menyegarkan ini bolehlah ke cawangan Starbucks terdekat anda hari ini dan harga minuman ini bermula daripada RM16.95 sahaja.

Sementara itu, kami kongsikan beberapa artikel berkaitan Starbucks pada pautan di bawah. 

Premium Dan Eksklusif, Starbucks Reserve Terbesar Malaysia Dibuka Secara Rasmi Di Damansara

Hampir Muflis Pada 2008, Ini Yang Dilakukan Starbucks Untuk Menyelamatkan Diri