Langgan saluran Telegram kami untuk kemaskini berita baharu dan isu terkini. VOCKET

Pendengar dan peneman setia takkala sedih mahupun gembira menjadikan Si Comel ‘best friend’ terbaik yang anda pernah anda. Bukan itu sahaja, anda juga pasti banyak berkongsi memori bersama kerana sering menghabiskan masa bersama-sama.

Tidak hanya itu, teletah Si Comel yang ‘panjang akal’ akan buatkan anda tersenyum gembira dan berasa hidup anda lengkap dengan kehadiran Si Comel. Justeru itu, anda haruslah memberikan makanan terbaik kepada Si Comel anda.

SmartHeart Cat Lick, mengeratkan hubungan dengan Si Comel

SHC Lick Poster

Apa kata anda belanja Si Comel SmartHeart Cat Lick untuk buatkan kucing anda gembira dan lebih manja dengan anda. Barulah Si Comel akan lebih gembira berlari-lari dan bermanja dengan anda saat anda pulang ke rumah.

Paling utama, SmartHeart Cat Lick kaya dengan khasiat untuk mencantikkan kulit, mencegah plak, penjagaan sendi dan prebiotik. Barulah Si Comel anda sentiasa sihat.

Feeding Guidelines

Bayangkan kucing anda sudah tunggu anda di depan pintu rumah dan ternanti-nantikan anda berikan Si Comel SmartHeart Cat Lick. Mudah sahaja untuk hidangkan SmartHeart kerana anda hanya perlu potong paket dan picit, kemudian hidangkan kepada Si Comel.

Untuk makluman anda, SmartHeart Cat Lick ini sangat sesuai untuk diberikan kepada Si Comel anda yang berusia lebih setahun dan minima sepeket sehari serta 4 paket maksimum.

Cat Lick 4

Berikan Si Comel anda SmartHeart Cat Lick di atas riba anda sambil berkongsi bagaimana hari anda dan luahkan kerunsingan anda pasti akan membuatkan hubungan anda bersama Si Comel bertambah rapat. Betul atau tidak?

Sebelum terlupa, SmartHeart Cat Lick terdiri daripada 6 variasi perisa iaitu tuna, ayam, salmon, sotong, ayam dan susu kambing, tuna dan susu kambing. Si Comel mesti berselera nak nikmati SmartHeart Cat Lick ini.

Beli SmartHeart Cat Lick dan sertai peraduan kaji selidik Sentiasa SmartHeart

Untung jadi pelanggan setia produk SmartHeart. Mana tidaknya, sebanyak 500 pemenang bakal memenangi hadiah ‘awesome’ untuk Si Comel. Antara hadiahnya ialah 400 beg jalan Si Comel dan 100 bantal edisi terhad bersama produk makanan kucing SmartHeart untuk dimenangi.

latest

Mesti anda tertanya-tanya bagaimana caranya nak menang hadiah-hadiah yang ‘awesome’ itu, bukan? Peraduan Sentiasa SmartHeart telah mula berlangsung dari 15 Ogos 2020 sehingga 31 Oktober 2020. Jom ikuti cara sertai peraduan ini:

1. Beli mana-mana produk makanan kucing SmartHeart.
2. Layari ke www.smartheart.my
3. Jawab soalan survey dan hantarkan penyertaan anda.
4. Untuk terma dan syarat lengkap peraduan boleh klik sini.

Tunggu apa lagi? Jangan terlepas peluang untuk dapatkan hadiah ‘awesome’ ini. Peluang bukan datang selalu.

Sementara itu, kami ingin kongsikan cara untuk mandikan Si Comel anda. Klik sahaja pautan di bawah ini.

Lihat Bagaimana Lelaki Ini Tunjukkan Cara Mudah Mandikan Kucing Kesayangannya

7 Langkah Mudah Bina Tipi Untuk Kucing Anda Tidur Selesa

Lihat Bagaimana Lelaki Dari Thailand Ini Bina Rumah Kucing Yang ‘Awesome’ Dengan Bermodalkan RM27,000