Pejam celik, pejam celik rupanya #MYCYBERSALE2016 dah berlangsung selama 3 hari. Memang kami rambang mata dengan promotion yang berlangsung. Di sini kami senaraikan 10 eTailers yang menawarkan tawaran hebat yang berjaya menawan hati kami.

Dan sebelum kita ke senarai etailers pilihan kami untuk kali ini, Jom dengar confession Jarimiah dan Pinky dahulu dalam video di bawah ini.

Anda ada simptom dan persamaan seperti Jarimiah dan Pinky? Kalau ya, teruskan lihat senarai di bawah untuk tahu betapa awesome #MYCYBERSALE2016 tahun ini. Sedia? Lets go!

1. Potongan 20% untuk tiket AirAsia

1

Ini peluang untuk anda terbang ke destinasi yang anda mahu dengan potongan harga 20%. Rasa macam tak banyak tetapi kalau anda buat kira-kira, memang murah dan berbaloi! Tempah sekarang untuk penerbangan dari 7 February 2017 – 25 May 2017. Tawaran ini sah untuk destinasi yang terpilih dan Bali adalah antara lokasi yang dapat potongan 20% ini. Yahoo!

Klik di sini untuk lihat promosi ini.

2. Berbelanja di Shopee dan menang iPhone 7!

2

Shopee nak beri anda iPhone 7 (128GB) serba baru! Macam mana caranya? Mudah sahaja. Anda hanya perlu berbelanja di Shopee sepanjang minggu ini Lebih banyak anda berbelanja, lebih besar peluang nak dapat iPhone 7 ini. Manalah tahu anda pembeli yang bertuah untuk dapat iPhone 7 ini.

Klik di sini untuk promosi ini.

3. Sale hebat di Zalora untuk produk wanita

3

Girls, this is your link to shop till you drop! Banyak pilihan baju yang cantik-cantik kini dengan potongan harga sehingga 70%! Selepas ini tiada lagi dilemma untuk pakai baju yang sama ke tempat kerja atau ke majlis keraian.

Klik di sini untuk promosi ini.

4. Daily Deals di Uniqlo

4

Seperti biasa, daily deals ini anda cuma dapat secara online esklusif di #MYCYBERSALE2016 sahaja! Setiap hari dealnya akan berubah-ubah. Jadi kena jenguk hari-hari untuk tahu sale hari ini produk apa dan hari esok produk apa.

Klik di sini untuk promosi ini.

5. Potongan harga sehingga 95% di Lazada

5

Kami memang selalu membeli di Lazada dan kini diskaun pula 95% untuk produk yang terpilih. Power! Anda kena selalu lihat ‘Flash Sale’ untuk deal hebat. Sebentar tadi ada cermin mata Ray Ban dengan potongan harga 60%.

Klik di sini untuk promosi ini.

6. Lelong.com.my free shipping spree!

6

Lelong! Lelong! Memang lelong habis ni. Dan kebanyakkan produk di Lelong free shipping sepanjang minggu ini! Paling menarik hati saya adalah controller PS4 kini dengan potongan harga 31% dan free shipping. FIFA 17 sudah berada di pasaran. Takkan anda mahu guna controller lama lawan rakan anda nanti.

Klik di sini untuk promosi ini.

7. Bayar RM300 dapat RM870 di Mesotropin

7

Berita baik buat abang-abang sado di luar sana! Untuk 200 orang yang pertama, anda hanya perlu membayar RM300 untuk pakej produk Mesotropin berharga RM870! Dalam pakej ini, anda akan terima Mesotropin Tablet, Hydro Whey,tshirt dan eBook untuk anda jadi lebih sado dan handsome! Ini betul-betul berbaloi. Kena cepat untuk jadi 200 yang pertama kerana promosi ini terhad kepada 200 orang yang pertama sahaja.

Klik di sini untuk promosi ini.

8. Upin & Ipin Store

8

Siapa yang tak minat Upin Ipin kan? Kalau anda tak minat, anak saudara atau anak anda pasti minat. Inilah peluang anda untuk mengembirakan mereka sekali sekala. Sekarang segala produk Upin Ipin termasuk plush toys dijual dengan harga promosi sehingga 60%! Betul betul betul!

Klik di sini untuk promosi ini.

9. Jualan produk elektronik sehingga 66% di Seng Heng

9

Peti ais anda rosak? Anda nak tambah pengdingin hawa di bilik? Masa inilah untuk anda berbelanja sebab Seng Heng memang potong harga habis untuk produk elektronik yang terpilih. Macam Samsung 1.0HP Air-Cond ini. Harga asal RM1300, sekarang tinggal RM800 sahaja. Nice!

Klik di sini untuk promosi ini.

10. Jualan makanan lokal di AgroBazaar

10

Jom support produk makanan buatan tempatan! Paling best untuk produk di bawah Produk Jimat Combo, free shipping ke serata Malaysia. Yeah! Nak tahu barangan mana di bawah kelas ini, kena check out laman Agrobazaar.

Klik di sini untuk promosi ini.

Kami sudah kata #MYCYBERSALE2016 kali ini memang hebat. Ada lagi 3 hari untuk anda berbelanja dan menjadi pengguna yang bijak. Kalau hari ini tak ada yang menarik di hati anda, esok cuba anda lawat lagi laman #MYCYBERSALE2016. Pastinya anda terpikat dengan salah satu tawaran yang ada di sana.

Ini cuma 10 dari 600 eTailers yang mengambil bahagian. eTailers lain pun tak kurang hebat promosi dan sale mereka! Nak tahu eTailers yang lain, kena klik d sini untuk ke laman #MYCYBERSALE2016. Renung-renungkan dan selamat bershopping!

BACAAN SETERUSNYA

© 2018 Vocket Media Sdn Bhd (1173405-W), a part of Media Prima Group