Follow Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini

Rakyat Malaysia sebenarnya beruntung kerana dapat menikmati pelbagai jenis masakan daripada Melayu, Cina, India, Barat, Korea dan sebagainya. Buat anda yang suka ‘food hunting’, anda mesti berasa risau jika berat badan anda naik.

Jadi, sebagai penyelesaian segera dan selamat bagi keadaan ini, apa kata anda cuba produk keluaran NH Detoxlim. Ramai yang kata  produk NH Detoxlim ini berkesan untuk meningkatkan metabolisma badan anda.

ADA APA DENGAN NH DETOXLIM

Adakah anda pernah dengar akan produk NH Detoxlim? Ia adalah jenama yang menampilkan pelbagai seleksi produk yang sesuai dengan gaya hidup anda untuk menjaga kesihatan dan penampilan anda.

1. NH DETOXLIM PLUS

DetoxlimPlus PostImage’110520

Setiap orang pasti inginkan bentuk badan yang ideal. Kini, ia bukan hanya mimpi kerana anda juga boleh kelihatan ramping dengan NH Detoxlim Plus. Ianya diperbuat daripada herba-herba dengan formula pelangsingan semulajadi bagi mengawal pergerakan usus anda supaya berjalan lancar.

2. NH NUTRI GRAINS

NutriGrains PostImage2(M)’120720

Buat anda yang ingin dapatkan berat badan ideal itu eloklah mengamalkan minuman NH Nutri Grains iaitu minuman bijirin dengan nutrisi lengkap. Sangat mudah disediakan untuk seisi keluarga. Paling penting, ianya sedap, berkhasiat dan mengenyangkan!

3. NH NATURAL CLENX TEA

ClenxTea PostImage’110520

Tidak perlu risau lagi untuk menikmati makanan kegemaran anda lagi! Tanpa sebarang diet mahupun senaman yang berat, NH Natural Clenx Tea boleh membantu meningkatkan kadar metabolisma anda ke tahap yang optimum tanpa perlu berlapar!

4. NH SOY SERIES

NutriGrains PostImage’020420

Minuman soya tanpa susu ini boleh dijadikan sebagai pengganti makanan (meal replacement) buat mereka yang ingin berdiet tanpa perlu berlapar. Padat dengan nutrisi lengkap dan seimbang, minuman soya ini semestinya sangat mudah disediakan, rendah kalori tetapi juga mengenyangkan!

5. NH COLLA PLUS RANGE

CollaPlus PostImage’110520

Anda inginkan kulit cantik berseri dan awet muda? Cubalah varian minuman kolagen daripada rangkaian NH Colla Plus ini. Ianya bukan sahaja dapat merawat dan melindungi wajah anda daripada radikal bebas dan sinaran UV, malah dapat mencerah dan mengurangkan kedutan serta garis halus pada wajah secara perlahan–lahan dan semulajadi.

6. NH HEALTH TEA SERIES

HealthTea PostImage5(M)’120720

Bagi golongan veteran pula, serangan sakit sendi dan masalah kencing manis amat biasa dan mudah dihidapi oleh mereka. Oleh itu, sebagai langkah pencegahan awal, alangkah baiknya sekiranya mereka mencuba minuman NH Gluco-K dan NH Joint- K ini.

Dirumus khas bagi mengurangkan risiko terhadap kencing manis dan meredakan sakit sendi, minuman ini sememangnya berkhasiat dan amat disyorkan untuk dijadikan minuman rutin mereka sejurus selepas waktu makan.

DISKAUN HEBAT UNTUK ANDA

tukar

NH Detoxlim kini menawarkan anda diskaun sebanyak 50% ke atas semua barangan mereka sekiranya anda berbelanja di NH Detoxlim Official Store.

Malah, anda juga layak untuk memperoleh voucher 5% sekiranya anda berbelanja sebanyak RM60 dan ke atas. Sekiranya nilai belian anda melebihi RM100 dan ke atas pula, anda layak untuk mendapat voucher 10%.

BELI DAN MENANGI HADIAH ISTIMEWA

NHBrandSpotlight PostImage1’120720

Jadi, tunggu apa lagi? Ayuh beli barangan NH Detoxlim range sekarang! Pembelian sebanyak RM100 dan ke atas akan melayakkan anda untuk mendapat sebuah ‘NH Trial Box’ bernilai RM50 secara percuma!

Akan tetapi, hadiah istimewa ini adalah terhad sebanyak 600 set sahaja. Jadi usah tunggu lagi! Jom dapatkan produk NH Detoxlim range pilihan anda sekarang. Usah bimbang, penghantaran adalah percuma!

Bolehlah lepas ni ‘food hunter’ terjah lebih banyak kedai makan. Kami kongsikan beberapa kedai makan yang mungkin anda ingin pergi, klik sahaja pautan di bawah ini.

5 Tempat Makan ‘Murah’ Dan Sedap Di Kota Damansara

7 Tempat Makan Malam Dengan Pemandangan Menarik Hanya Di Lembah Klang

5 Tempat Makan Dengan Set Tengahari Bawah RM15 Sekitar Kuala Lumpur