Langgan saluran Telegram kami untuk kemaskini berita baharu dan isu terkini. VOCKET

Aroma makanan yang memukau dan menepati cita rasa rakyat Malaysia di Old Town White Coffee pastinya mampu membuatkan anda berasa lapar. Apakah makanan ‘signature’ Old Town White Coffee yang menjadi kegemaran anda?

Lebih mengujakan kerana anda tidak perlu lagi keluar hanya untuk makan kerana kini makanan boleh dihantar ke depan pintu anda. Dengan berkembangnya teknologi sekarang, ia pastinya memudahkan anda untuk mendapatkan makanan yang enak dan harga yang berpatutan.

Screenshot 2019-09-20 at 4.50.40 PM

16

Tidak percaya? Old Town White Coffee tampil bekerjasama dengan Foodpanda untuk pasarkan 9 menu popularnya secara atas talian. Antara menu yang ditawarkan adalah Chicken Hor Fun, Curry Noodles, Classic Dry Meehoon with Dry Curry Chicken, Classic Dry Meehoon with Fried Chicken Fillet, Nasi Lemak with Dry Curry Chicken, Nasi Lemak with Prawn Sambal, Nasi Lemak with Fried Chicken Fillet, Oriental BBQ Chicken Wholemeal Sandwich dan Fried Chicken Nasi Lemak Roll.

Anda boleh dapatkan menu-menu tersebut secara atas talian dengan cepat melalui Oldtown 2Go Delivery Meals. Jika anda tidak lagi mempunyai akaun Foodpanda, ini masanya untuk anda muat turun aplikasi tersebut. Malah, jika anda gunakan link ini, anda boleh dapatkan diskaun sebanyak RM15 untuk pesanan pertama.

Kecoh di media sosial apabila McDonald’s Malaysia perkenalkan semula menu popular mereka. Klik pautan di bawah untuk ketahui menu apa yang menarik minat netizen.

Menu Popular McShaker Fries Kini Kembali Di McDonald’s Malaysia

5 Tempat Makan ‘Murah’ Dan Sedap Di Kota Damansara

Anda Mungkin Suka