Langgan saluran Telegram kami untuk kemaskini berita baharu dan isu terkini. VOCKET

Pak Kodie merupakan nama watak yang terkenal dalam siri sitkom JKK Kampung Kalut terbitan TV3. Watak lakonan Ropie ini sering menjadi perhatian netizen terutamanya dengan lawak -lawak spontan dari beliau.

Baru-baru ini, kami sempat merakam detik Ropie dimarahi oleh sepasang suami isteri ini.  Apa yang terjadi ini? Anda tontonlah video ini dan nilailah sendiri.

Nasib baik ada Pak Kodie sempat datang berikan nasihat. Jika tidak sempat, tidak tahulah apa yang akan jadi pada suami isteri ini.

Tips paling mudah untuk anda kekal sihat

Kini, sudah terbukti dengan sukatan nasi dan pilihan beras yang sesuai mampu menyihatkan tubuh badan anda. Beras Basmathi Jasmine Pusa Cream mempunyai nutrien tinggi dengan indek glisekmik yang rendah.

SUN

Beras Basmathi Pusa Cream tidak mengandungi kolesterol dan gluten. Ia membekalkan mineral-mineral penting untuk keperluan badan anda. Yang paling istimewa, beras ini menjadi panjang dan gebu selepas dimasak.

Ia pasti memberikan kepuasan setiap kali ia dimakan! Mesti sedap.Tunggu apa lagi? Anda kena cuba Beras Basmathi Pusa Cream dari Jasmine. Confirm puas hati! Untuk maklumat lanjut, anda boleh klik sini.

Beras memang merupakan sumber makanan ruji yang penting untuk rakyat Malaysia. Dengan beras, anda boleh buat bermacam resipi nasi yang enak seperti nasi ayam, nasi goreng dan lain-lain, klik pautan di bawah untuk ketahui lebih lanjut.

Siapa Sangka Resipi Nasi Ayam Ini Terima 14,000 Share Dalam Suku Hari

Petua ‘Rahsia’ Untuk Menjadikan Nasi Goreng Lazat Dan Power Anda Perlu Tahu

12 Idea Serta Resipi Nasi Berlauk Bagi Yang Sedang Diet Dan Ingin Kurus