Ketika ini, kehidupan kita tidaklah seperti waktu dahulu dimana kita wajib memakai face masks apabila berada di tempat-tempat awam. Seharian memakai face masks pastinya memberikan kepada kulit wajah anda.

Percayalah kerana kami pun mengalami masalah yang sama apabila kulit menjadi kering dan muncul jerawat akibat memakai pelitup muka terlalu lama. Apa kata anda manjakan kulit wajah anda dengan membuat rawatan di spa BeauSpring Aesthetic, pusat membeli-belah 3 Damansara.

Mari kami kongsikan kenapa anda perlu pilih untuk buat rawatan di Spa BeauSpring Aesthetic ini. Ayuh kita mulakan!

1. Diiktiraf LCP

photo_2020-08-21_14-00-52

Anda boleh buang kerisauan anda apabila sesebuah spa kulit ada doktor yang memiliki LCP licences & certified aesthetic. Ini kerana, lesen tersebut diiktiraf oleh Kementerian Kesihatan Malaysia dan membolehkan doktor consult anda.

photo_2020-08-21_14-00-45

Doktor akan diagnos masalah kulit wajah anda dan cadangkan rawatan yang bersesuaian untuk merawat kulit anda. Barulah anda tidak akan tersalah langkah untuk pulihkan wajah anda. Menarik, bukan? Tekan sini untuk dapatkan promosi RM63.

2. Patuhi SOP

replace

Mungkin ada yang masih berasa risau untuk ke spa, tapi jangan risau kerana spa ini patuhi SOP dari saat anda masuk ke dalam premis sehingga selesai menerima rawatan.

photo_2020-08-21_14-00-34

Saat anda melangkah masuk ke dalam premis, suhu anda akan diambil, dinyah kuman, dan memakai baju plastik. Katil juga diletakkan plastik dan digantikan setiap kali pelanggan selesai mendapatkan rawatan serta peralatan juga dibersihkan. Untuk membuat temu janji, klik di sini.

3. Pelbagai jenis rawatan ditawarkan

photo_2020-08-21_14-11-22

BeauSpring Aesthetic tawarkan pelbagai jenis rawatan kulit yang menarik untuk anda cuba. Akan tetapi, ini 3 rawatan terbaik dan sesuai untuk anda mengalami masalah kulit berjerawat dan berparut.

photo_2020-08-21_14-11-15

Rawatan tersebut adalah Hydration Pack, Acne Pack dan Acne Scar Pack. Setiap rawatan memakan masa lebih kurang 1 jam dan wajah anda akan dicuci serta dirawat menggunakan produk serta peralatan terbaik. Pasti wajah anda akan ‘glowing’ selepas mencuba rawatan ini. Jom usha promosi hebat di sini.

4. Guna bahan semulajadi dalam produk

Untuk pengetahuan anda, produk-produk yang digunakan oleh BeauSpring Aesthetic ini menggunakan produk Doc Skin. Bagi anda yang tidak tahu, Doc Skin merupakan antara produk terkenal kerana menggunakan ekstrak terbaik khas untuk merawat dalaman kulit.

photo_2020-08-21_14-11-11

Pasti kulit wajah anda kembali bernafas, segar dan sihat kembali apabila menggunakan produk premium di wajah anda. Klik sini untuk cuba rawatan menggunakan produk ini.

Dapatkan promosi RM63

Mesti anda sudah berasa teruja untuk merawat wajah anda, bukan? Tahukah anda bahawa BeauSpring Aesthetic tawarkan promosi istimewa untuk anda sempena Hari Kemerdekaan ke-63?

Anda boleh mendapatkan rawatan dan manjakan kulit wajah anda dengan rebut promosi istimewa untuk merawat jerawat dan parut hanya RM63 sahaja. Bayangkan anda hanya perlu bayar RM63 untuk 9 kali rawatan. Berbaloi, bukan?

View this post on Instagram

ROUND 2 MERDEKA 63 Facial Promo for RM63 ONLY!
 Hydration pack
-Hydtation H2O Therapy x3
-Bio Cell collagen Therapy x3
-Anti Dry Skin Therapy x 3
 Total: 3 Visits 9Treatments. Acne Pack
 -Anti Acne Therapy x3 -Bye Acne Treatment x3
 -Purfying Mask +Serum x3 Acne Scar Pack
 -Acne Scar Treatment x3 -Scar Collagen Therapy x3 -Deep Scar Therapy x3 Hair treatment Pack
 -Glorious hair Treatment (PRP) x1
 Booking (WhatsApp): http://www.wasap.my/60123932837 Terms & Condition Apply:
☺️ NEW CUSTOMERS ONLY.
 ⚡ Expiration Date: 31/12/2020(All treatment must finish up before expiration date by WhatsApps booking only)
 📍 3 Damansara Mall (PJ) outlet only.
 ❗ No refundable, No exchange treatments or package or products, No sharing, No extend expiration date.
 ❤️ No reminder for redeem finish up your package, have to WhatsApps to book yourself.
 ❤️ Only For First 100 Customers; First Pay, First Grab. #beauspringaesthetic

A post shared by BeauSpring Aesthetic (@beauspring_aesthetic) on

Benda baik tidak datang selalu, jadi rebutlah peluang ini. Manalah tahu, anda nak hadiahkan treatment ini kepada tersayang untuk menghargai mereka pun boleh. Untuk maklumat lanjut, anda boleh terjah Facebook BeauSpring Aesthetic dan beli promosi ini Di SINI. Dapatkan promosi ini segera!

P/s: Jika anda mengandung, pastikan anda consult dahulu dengan pihak BeauSpring Aesthetic untuk ketahui treatment apa yang sesuai untuk anda. Promosi ini juga tidak tersedia walk-in ke spa dan perlu beli secara dalam talian DI SINI.

Jom cantik bersama-sama! Wajah sudah cantik tetapi tidak mengamalkan pemakanan yang baik pun tidak bagus juga. Kami kongsikan beberapa makanan sihat yang anda boleh cuba di rumah pada pautan di bawah ini.

10 Bahan Makanan Ini Sesuai Untuk Anda Yang Mahu Turunkan Berat Badan

Tidak Perlu Ke Korea, Ini Resipi Bibimbap Yang Sedap Dan Sihat Sesuai Untuk Anda Yang Berdiet

9 Hidangan Makanan Tengah Hari Di Sekolah Buat Kanak-Kanak Sihat