Ada di kalangan anda yang lebih suka gunakan browser Opera? Kalau ya, anda memang rare. Begitu juga dengan pejabat mereka ini. Pejabat Opera Sofware di Wroclaw, Poland ini adalah antara pejabat yang cantik dan cool yang pernah dilihat.

Hunter Killer Photo
HYPE
Misi Menyelamat Penuh Debaran Dalam ‘Hunter Killer’
Baca lagi →

opera-software-space-by-modelina-01

Ianya direka oleh firma mode:lina dengan konsep rekaan bilik mesyuarat yang terbuka dan santai. Bandar Wroclaw terkenal dengan gelaran City Of One Hundred Bridges. Jadi rekaan arca melengkung dan palang besi sengaja ditambah untuk menepati tema bandar ini. Cool habis.

Tambahan pula, setiap bilik direka dengan rekaan berbeza. Ada bilik mesyuarat yang dihias dengan keyboard lama di dinding, ada kawasan yang direka seperti anda berada di stesyen kereta api, ada bilik yang dihiasi dengan floppy disk dan banyak lagi. Memang kreatif dan fun sangat pejabat ini.

Owh, kalau ada pekerja yang membawa anak mereka ke tempat kerja, ada juga pusat jagaan yang cool untuk anak-anak bermain. Check it out pejabat Opera ini menerusi gambar-gambar di bawah. Pastinya sangat berbeza dengan pejabat anda kan?

opera-software-space-by-modelina-23

opera-software-space-by-modelina-04

opera-software-space-by-modelina-22

opera-software-space-by-modelina-16

opera-software-space-by-modelina-15

opera-software-space-by-modelina-13

opera-software-space-by-modelina-11

opera-software-space-by-modelina-10

opera-software-space-by-modelina-08

opera-software-space-by-modelina-05

opera-software-space-by-modelina-03

opera-software-space-by-modelina-00

BACAAN SETERUSNYA

© 2018 Vocket Media Sdn Bhd (1173405-W), a part of Media Prima Group